SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

JAPANESE BAMBOO CHARCOAL - HARGA MURAH ORIGINAL


JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
HARGA MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Japanese Bamboo Charcoal ialah merupakan salah satu produk 
terkemuka yg biasa diguna ramai khususnya rakyat Jepun. Ia mendatangkan 
banyak manfaat kepada kita semua.Antara kelebihan Japanese Bamboo
 Charcoal merawat kulit muka dan mencegah kulit daripada toksin
 dan racun bahan kimia yang tekumpul.

Japanese Bamboo Charcoal atau lebih famous dipanggil ejen penyerapan 
terbaik yang membantu menyerap segala toksin dan segala racun kimia dalam
 lapisan kulit wajah anda.Produk ini 100% organic yang diperbuat daripada
 buluh arang jepun yang diimport khusus dari jepun.Anda sebagai pengguna 
yang bijak jangan biarkan racun dan bahan kimia terperap atau terkandung
 lama di dalam lapisan kulit dan kita tidak boleh ambil ringan atau
 ambil mudah tentang masalah ni kerana ia boleh 
menyebabkan kanser kulit..!!!

Cegah sebelum terlambat.!!Jom rawat kulit muka jauh2 dari toksin.Bila kulit 
dah sihat,bebas toksin dan racun bahan kimia,sudah tentulah kulit jadi semakin bersih,selamat,cerah,sihat dan paling penting bila nak pakai skincare 
yang organic lepas daripada tu pun senang je nak nampak hasil.


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Mencerahkan kulit wajah yang kusam.
Mengecut dan mengecilkan jerawat dengan segera.
Membaikpulih luka pada kulit muka.
Mencegah minyak yang berlebihan.
Mengatasi masalah parut hitam dan bekas jerawat.
Mengatasi masalah bintik hitam.
Menegangkan kulit wajah.
Menyedut toksin dan racun pada lapisan
 dalam kulit muka.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Diperbuat dari arang buluh jepun asli yang di import segar dari
 kebun buluh terkenal di Jepun.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Cuci muka dgn Carbon Soap(Carbon soap blh digunakan 3kali sehari).
Pakai Carbon Mask seluruh muka sehingga kering(malam sahaja).
Amalkan 3kali seminggu untuk kesan optimum amalkan
 penggunaan setiap malam.
Cara bancuh Carbon Mask dalam bekas,masukkan sesudu
 air dan bancuh sehinga sebati.


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL 





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

JAPANESE BAMBOO CHARCOAL 

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca JAPANESE BAMBOO CHARCOAL - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "JAPANESE BAMBOO CHARCOAL - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top