SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER - TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN


ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT
POWDER - TESTIMONI REVIEW
KEBERKESANAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER
ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER

ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER
ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER

ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER
ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER

PENGENALAN MENGENAI APA ITU ALOE
VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER

Aloe Vera And Bamboo Compact Powder ialah merupakan produk keluaran 
terbaru dan kini produk Aloe Vera nie dah mula nak start promote di pasaran.
Namun sementara produk kulit nie belum lagi dilancar,dah dapat permintaan ramai
dah.huhu.Produk ini diperbuat daripada bahan asli ekstrak daun lidah buaya atau
 gel aloe vera sebanyak 92% dan disahkan mempunyai kelulusan daripada CCOF 
iaitu California Certified Organic Farmers dan telah diluluskan Kementerian
 Kesihatan Malaysia(KKM).Aloe Vera ni selamat diguna tanpa effect
 sampingan.Jom cuba!!!Tak payah tunggu apa-apa lagi dah!!!.
Pastikan anda pengguna pertama yang merasmikannya!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT ALOE
VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER

Membantu mengurangkan kulit terbakar.
Memberikan kesan yang menyejukkan dan melegakan.
Dapat memulihkan kulit bersisik atau kering.
Boleh disapu pada parut. 
Dapat memperbaiki dan menyekatakan tona padaparut.
Dapat memberi kesan tahan lama pada makeup. 
Cepat menyerap pada kulit.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Dapat memberikan kesegaran kepada rambut anda.
Memberi kelembapan pada kuku.
Memberi kesan kuku sihat selepas menyapu dan usap 
dengan perlahan-lahan.

ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER
KEBAIKAN ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER

ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER
FUNGSI ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER

KANDUNGAN ALOE VERA AND 
BAMBOO COMPACT POWDER

Ia mengandungi 92% aloe vera organik disahkan oleh California Farmers
 Organic Certified (CCOF) boleh digunakan untuk sedikit melembapkan 
pelbagai bahagian badan seperti muka,lengan,kaki dan rambut.
Mengandungi 99% kandungan Aloe Vera untuk melembutkan kulit bibir,
mengatasi masalah bibir hitam,pecah dan kering.


CARA PENGGUNAAN ALOE VERA AND
BAMBOO COMPACT POWDER

Cara penggunaannya mudah je ambil sekeping cotton pad (biasa kita gunakan 
kapas untuk toner) then letak la gel aloe vera kat atas kapas, before applying dekat 
mata tu kalau nak effect best masukkan dalam peti ais terlebih dahulu then 
letak la pada mata and bawak tidur la ye..
 Digunakan sebagai "Hair Treatment"Kepada sesiapa yang ada masalah rambut
bercabang,kering atau rambut kasar-kasar tu boleh la sapukan aje gel aloe vera ni
 dekat rambut korang (macam korang guna hair conditioner) then urut-urutkan la 
sehingga ke kulit kepala ye..Bukan setakat dapat rambut yang cantik 
malah rasa fresh je kulit kepala..tak percaya? cuba lah.
 Digunakan pada kulit muka yang dah terkena 'Sunburn"Saya tahu bila kulit dah 
burn memang rasasakit dan perit-perit sampai merah-merah kan? bila sentuh je 
sakit kan? tak pe korangsapu aje gel aloe vera ni pada kulit yang terkena 
sunburn tu..In Sha Allah kurang rasa sakit tu malah rasa sejuk je.
 Boleh dijadikan sebagai "Make up Base"Sebelum korang pakai pape foundation tu 
boleh la sapukan gel ni terlebih dulu ataupun mixkan pon boleh aloe vera gel ni 
dengan foundation korang dalam ukuran ratio 2:1. Resultnya mekap korang 
akan lebih bertahan lama..cuba lah kalau tak percaya.
Boleh memperbaiki kuku yang rosak/rapuh.Kepada sesiapa yang ada masalah kuku
 tangan ke kuku kaki ke boleh aje apply gel aloe vera ni pada kuku korang dan
 In Sha Allah dapat mengurangkan kerapuhan kuku korang tu dan kuku 
korang akan nampak berkilat (bling bling gitu) hihii..


TIPS PENJAGAAN KULIT WAJAH

Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Melindunngi kulit daripada paparan sinaran matahari.
Hindari makanan bergula.
Jangan Menyentuh Apalagi Memencet Jerawat.
Hindari merokok.
Mengawal tekanan.
Ambil berat tentang penjagaan kulit.
Perlukan rehat yang secukupnya.
Banyakkan minum air putih.
Lakukan perawatan kulit secara rutin.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Aloe Vera And Bamboo Compact Powder produk 100% Original
dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG ALOE VERA AND
BAMBOO COMPACT POWDER

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA ALOE VERA
AND BAMBOO COMPACT POWDER

Ada testimoni pengguna Aloe Vera And Bamboo Compact Powder.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)




Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER
============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER - TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN.
0 Komentar untuk "ALOE VERA AND BAMBOO COMPACT POWDER - TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN"

Back To Top