SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

BLOOMING LOOSE POWDER - MENYELESAIKAN MASALAH KULIT KUSAM


BLOOMING LOOSE POWDER
MENYELESAIKAN MASALAH
KULIT KUSAM

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BLOOMING LOOSE POWDER
BLOOMING LOOSE POWDER 

BLOOMING LOOSE POWDER
BLOOMING LOOSE POWDER 

BLOOMING LOOSE POWDER
BLOOMING LOOSE POWDER 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
BLOOMING LOOSE POWDER
BY HOPE GIRL

Blooming Loose Powder ialah produk nom.1 anti peluh keluaran 
Hope Girl merupakan serbuk keluaran terbaru di pasaran.Serbuk nie dengan
 kesan sepantas berkesan menghilangkan kulit kusam anda yg disebabkan peluh
 atau sinaran!!!.Ianya anti peluh dan mengekalkan kelembutan kulit sepanjang
 hari di samping menjadikan kulit kelihatan glowing dan flawless 
sepanjang hari tanpa berminyak.

BADAN ANDA ASYIK BERPELUH???KULIT SELALU BERMINYAK???
MALU KENA TEGUR DENGAN KEKASIH???KURANG BERKEYAKINAN 
DIRI ATAU KEPERCAYAAN DIRI???Jangan risau lagi!!! Blooming 
Loose Powder boleh membantu anda.Korang nak try tak ???CONFIRM 
TERSANGKUT PUNYA LAH DENGAN HASILNYA..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BLOOMING LOOSE POWDER BY HOPE GIRL

 Mengatasi masalah kulit berminyak.
 Menyerap minyak lebih cepat.
 Ringan dan senang dibawa.
 Memberi perlindungan semula jadi.
 Serbuk longgar seperti sutera.
 Menyembunyikan ketidaksempurnaan kulit.
 Menjadikan kulit halus,berseri dan sihat.
 Anti peluh dan mengekalkan kelembutan kulit sepanjang hari.
 Mineral karang yang kaya dan serbuk mutiara melindungi kulit 
anda dan memastikan ia sihat.
 Membantu mencerahkan kulit yang kusam dan gelap.
 Membantu mengecilkan pori-pori di wajah.
 Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang
 hari tanpa berminyak.


CARA PENGGUNAAN BLOOMING LOOSE
POWDER BY HOPE GIRL

Sebaik sahaja kulit anda berpeluh,berminyak boleh terus sapu 
Blooming Loose Powder by Hope Girl nie.


TIPS PENJAGAAN KULIT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga
 boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dengan guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit
 sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas lah dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Blooming Loose Powder by Hope Girl produk 100% Original
 dijamin HALAL dan disahkan KKM !.

BLOOMING LOOSE POWDER
KELULUSAN KKM BLOOMING LOOSE POWDER 


PANTANG LARANG BLOOMING
LOOSE POWDER

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA BLOOMING
LOOSE POWDER BY HOPE GIRL

Ada testimoni pengguna Blooming Loose Powder by Hope Girl.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)




Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

BLOOMING LOOSE POWDER 

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

ANDA INGIN KULIT YANG CANTIK DAN PUTIH??
 INGINKAN KULIT YANG KEKAL TEGANG
 WALAUPUN TELAH BERUMUR????
CUBALAH PRODUK MAGIC SKIN PRIMER

MAGIC SKIN PRIMER
BY HOPE GIRL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MAGIC SKIN PRIMER
MAGIC SKIN PRIMER

MAGIC SKIN PRIMER
MAGIC SKIN PRIMER

MAGIC SKIN PRIMER
MAGIC SKIN PRIMER

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MAGIC SKIN PRIMER

Magic Skin Primer ialah produk putih halus dan mulus nom.1 di dunia.
Produk ni sangat magik untuk kulit anda dan dijamin anda pasti 
berpuas hati dengannya.

Korang semua nak tahu tak rahsia make up seorang wanita nie..maksud saya
 make up seseorang tu membuahkan hasil lah.Ok,biasanya korang make up camne
 dan hiasan make up korang dipandang orang sekeliling ke tak? Kalau hiasan 
wajah korang tak dipandang itu bermakna make up korang semua tak menjadi. 
Magic Skin Primer merupakan satu rahsia atau formula make up berkesan
 dalam membantu korang kelihatan tampil cantik dan berseri.
Jom order sekarang!!Tak try rugiii...


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
MAGIC SKIN PRIMER

✔ Menjadikan kulit lebih licin secara semulajadi dan meliputi tekstur
 kulit yang tidak sekata.
✔ Mewujudkan kologen asli pada kulit wajah.
✔ Meliputi liang roma dan garis-garis halus dan menjadikan kulit semakin 
licin dan porselin seperti sutera.
✔ Membantu mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama 
dan dapat memastikan ia kelihatan lebih kemas,matte dan lembut.
✔ Berkesan mengawal sebum berlebihan.
✔ Fungsi primer Mata apabila ia digunakan untuk kelopak mata atas,ia 
menghalang bayangan mata dari Kusut atau caking (bayangan mata 
ditangkap pada penutup) dan merawat kulit kusam di sekitar mata.
✔ Membantu menganjalkan kulit.
✔ Mencerah 10 kali ganda mengalahkan agen pemutih.
✔ Mengatasi masalah pori terbuka.
✔ Perlindungan kulit Jojoba minyak biji dan vitamin E melindungi
 kulit anda .


KANDUNGAN MAGIC SKIN PRIMER

Mengandungi joioba oil dan vitamin E.
Mempunyai tekstur yang ringan dan berbau 
wangian bunga.


CARA PENGGUNAAN MAGIC
SKIN PRIMER

Mula-mula guna Honey Bee Venom bagi mengekalkan kelembapan kulit.
Lepas tu apply lah Magic Skin Primer ni sikit-sikit pada bahagian t zone 
dan pipi yang besar pori.
Kemudian pakai lah foundation atau Bb atau CC Cream yang korang ada.
Tak pun pakai je lah Butae Compact Powder.gerenti terbaekkk !!=) 


TIPS PENJAGAAN KULIT

Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Melindunngi kulit daripada paparan sinaran matahari.
Hindari makanan bergula.
Jangan Menyentuh Apalagi Memencet Jerawat.
Hindari merokok.
Mengawal tekanan.
Ambil berat tentang penjagaan kulit.
Perlukan rehat yang secukupnya.
Banyakkan minum air putih.
Lakukan perawatan kulit secara rutin.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Magic Skin Primer produk 100% Original dijamin HALAL 
dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG MAGIC
SKIN PRIMER

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
MAGIC SKIN PRIMER

Ada testimoni pengguna Magic Skin Primer.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

MAGIC SKIN PRIMER

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca BLOOMING LOOSE POWDER - MENYELESAIKAN MASALAH KULIT KUSAM.
0 Komentar untuk "BLOOMING LOOSE POWDER - MENYELESAIKAN MASALAH KULIT KUSAM"

Back To Top