SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

DH FOUNDATION MILLO - HARGA MURAH ORIGINAL


DH FOUNDATION MILLO
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

DH FOUNDATION MILLO
DH FOUNDATION MILLO

DH FOUNDATION MILLO
DH FOUNDATION MILLO

DH FOUNDATION MILLO
DH FOUNDATION MILLO

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
DH FOUNDATION MILLO

DH Foundation Millo ialah produk yang dirumus khas untuk memutih atau
mencerahkan kulit.Semua nak cantik kan..semua nak jaga kulit..Semua nak kulit
putih.Dekat pasaran pun makin hari makin banyak produk pemutih nie.  Ramai orang
 hari ini yang tidak tahu apa-apa pasal produk tp nak beli cepat-cepat tanpa kaji dulu 
produk tu sama ada produk tersebut sah kelulusan Kementerian ke tak.kan? Ok lah
 jom saya kenalkan kepada anda semua tentang kehebatan produk keluaran terlaris
 iaitu produk DH Foundation Millo.TEPUK TEPUK TERUS LAWA ...TEPUK TEPUK
TERUS CANTIK....NAK CANTIK...NAK LAWA ...KENA TEPUK TEPUK JER...
 DH Foundation Millo menjadikan kulit anda akan lebih lembut,cerah,lembap,
bersinar serta segar semulajadi seawal sapuan pertama.
Order sekaranggg!!!sementara stok ada lagi ni..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
DH FOUNDATION MILLO

Kulit terasa lebih gebu,glowing dan flawless,tidak pudar atau
 comot walau pun berpeluh.
 Mengurangkan lingkaran hitam & kedutan halus di sekitar mata.
Merangsang pertumbuhan sel kulit baru,menjadikan ia anjal,
tegang & awet muda.
Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV.
Memberikan keselesaan yang berpanjangan.
 Kulit akan lebih lembut,cerah,lembap,bersinar serta segar 
semulajadi seawal sapuan pertama.
 Mengecilkan liang pori dan mengurangi blackhead/whitehead.
 Menutup parut jerawat,jeragat,tanda lahir,lebam dan kesan cela.
 Mengecutkan jerawat,memudarkan parut & jeragat.
Mengurangi kedalaman kedutan & meremajakan kulit.
 Hanya satu warna.Walau pun foundation kelihatan gelap tetapi 
kulit tidak ikut menjadi gelap.Sungguh UNIK!
 Anda tidak perlu memakai BEDAK lain lagi!.


CARA PENGGUNAAN DH
FOUNDATION MILLO

Wajib ditepuk tepuk terus pada permukaan kulit.
Tidak boleh atau jangan disapu atau dipakai dengan span.
Ternyata makin ditepuk makin cerah sekata..glow dan shining.
Bila ditepuk ia makin meresap ke dalam kulit tanpa kesan 
berminyak,bercapuk,comot atau sememeh.
Kemasannya yang padat dan rapi menyempurnakan 
penampilan kulit .
Kulit kelihatan segar,lembap dan sihat.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN
KULIT WAJAH

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan 
juga boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti 
masker pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian
 bilas lah dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

DH Foundation Millo produk 100% Original dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG DH
FOUNDATION MILLO

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
DH FOUNDATION MILLO

Ada testimoni pengguna DH Foundation Millo.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

DH FOUNDATION MILLO

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================


KULIT ANDA DAH PUTIH DAN FLAWLESS??
 TETAPI MENGALAMI MASALAH KURANG BERAT
BADAN???? ANDA INGIN MENAMBAHKAN BERAT
BADAN DENGAN PANTAS??GUNALAH PRODUK
CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK


CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
MEMBANTU MENDAPATKAN
BENTUK BADAN IDEAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Chubby Chubby Weight Gain Milk ialah produk pilihan ramai berkesan
membantu anda mendapatkan bentuk badan luar biasa!!!

Dah bosan selalu kena sindir dengan kawan??? Selalu kena perli dengan 
saudara-mara???Jom ubah bentuk penampilan anda bermula dari sekarang!!!.
Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan.Bagi mereka terperanjat kaw..
kaw punya dan malu sakan dengan perubahan penampilan anda yang bermula
 dari hari ini!!!.Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri anda dengan satu produk
 ni yang mana ia membantu anda untuk mendapatkan bentuk tubuh badan
 yang lebih ideal.Tunggu apa lagi..Jom buktikan kepada mereka!!!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Membantu menambah selera makan anda.
Membantu memutih dan mencantikkan kulit.
Membantu memberi kekuatan atau tenaga pada tubuh.
Membantu menaikkan berat badan ke tahap ideal.
Membekalkan vitamin dan collagen yang mencukupi
 untuk kulit.
Mengatasi masalah jerawat dan parut.
Anjal,padat,pejal,montok.
Memudarkan jerawat.
Membantu mencerahkan kulit.
Menaikkan dan membesarkan punggung dan 
dada bagi wanita.
Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang.
Membantu menambah susu ibu.
Baik untuk ibu hamil dan menyusu.
Mencantikkan kuku dan rambut.
Merawat masalah tona tak sekata dan parut.

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
FUNGSI CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
KEBAIKAN CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

KANDUNGAN CHUBBY CHUBBY
WEIGHT GAIN MILK

Minyak Sayuran.
Gentian.
Rasa Coklat Semulajadi.
10 Vitamin.
10 Mineral.
Soya Lesitin.


CARA PENGAMBILAN CHUBBY
CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

1 sachet sehari sebelum makan.


TIPS TAMBAH BERAT BADAN

✔ Konsumsi Karbohidrat.Tubuh memerlukan karbohidrat sebagai sumber tenaga.
Jika ingin menaikkan berat badan,Anda harus mengonsumsi cukup karbohidrat.
✔ Protein.Tubuh Anda perlu protein untuk pembentukan otot,stuktur organ 
dan menjaga fungsi sistem imun tubuh.
✔ Lemak.Lemak diperlukan tubuh sebagai cadangan tenaga,menjaga kesehatan
rambut,kulit dan fungsi syaraf.
✔ Vitamin.Konsumsilah sayur dan buah beraneka warna agar kebutuhan vitamin
 Anda terpenuhi.Anda bisa mengombinasikan beberapa sayur dan
buah dalam sehari.
✔ Mineral.Kalsium,zat besi,seng,fosfor,iodin,natrium,kalium,dan fluorin merupakan 
jenis mineral yang diperlukan tubuh.
✔ Air Putih.Minuman bersoda,cappuccino dan sari buah memang mengandung 
banyak gula dan membuat Anda cepat gemuk,tapi tidak sehat. 
✔ Olahraga.Tubuh berisi yang sehat tak akan terwujud jika Anda malas olahraga.Jenis
latihan kardio seperti jogging,jalan cepat dan aerobik bisa membuat tubuh terlihat
 berisi tapi tidak menggelambir karena lemak berlebih.
✔ Hindari Junk Food.Hentikan kebiasaan Anda menyantap junk food seperti burger,
hot dog,pizza,kraker atau daging olahan yang dibekukan.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Chubby Chubby Weight Gain Milk produk 100% Original dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG CHUBBY
CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA CHUBBY
CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Ada testimoni pengguna Chubby Chubby Weight Gain Milk.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)




Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca DH FOUNDATION MILLO - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "DH FOUNDATION MILLO - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top