SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

MAGIC SKIN PRIMER BY HOPE GIRL - HARGA MURAH ORIGINAL


MAGIC SKIN PRIMER BY HOPE
GIRL - HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MAGIC SKIN PRIMER
MAGIC SKIN PRIMER

MAGIC SKIN PRIMER
MAGIC SKIN PRIMER

MAGIC SKIN PRIMER
MAGIC SKIN PRIMER

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MAGIC SKIN PRIMER

Magic Skin Primer ialah produk putih halus dan mulus nom.1 di dunia.
Produk ni sangat magik untuk kulit anda dan dijamin anda pasti 
berpuas hati dengannya.

Korang semua nak tahu tak rahsia make up seorang wanita nie..maksud saya
 make up seseorang tu membuahkan hasil lah.Ok,biasanya korang make up camne
 dan hiasan make up korang dipandang orang sekeliling ke tak? Kalau hiasan 
wajah korang tak dipandang itu bermakna make up korang semua tak menjadi. 
Magic Skin Primer merupakan satu rahsia atau formula make up berkesan
 dalam membantu korang kelihatan tampil cantik dan berseri.
Jom order sekarang!!Tak try rugiii...


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
MAGIC SKIN PRIMER

✔ Menjadikan kulit lebih licin secara semulajadi dan meliputi tekstur
 kulit yang tidak sekata.
✔ Mewujudkan kologen asli pada kulit wajah.
✔ Meliputi liang roma dan garis-garis halus dan menjadikan kulit semakin 
licin dan porselin seperti sutera.
✔ Membantu mengawal sebum dan membuat solekan anda tahan lebih lama 
dan dapat memastikan ia kelihatan lebih kemas,matte dan lembut.
✔ Berkesan mengawal sebum berlebihan.
✔ Fungsi primer Mata apabila ia digunakan untuk kelopak mata atas,ia 
menghalang bayangan mata dari Kusut atau caking (bayangan mata 
ditangkap pada penutup) dan merawat kulit kusam di sekitar mata.
✔ Membantu menganjalkan kulit.
✔ Mencerah 10 kali ganda mengalahkan agen pemutih.
✔ Mengatasi masalah pori terbuka.
✔ Perlindungan kulit Jojoba minyak biji dan vitamin E melindungi
 kulit anda .


KANDUNGAN MAGIC SKIN PRIMER

Mengandungi joioba oil dan vitamin E.
Mempunyai tekstur yang ringan dan berbau 
wangian bunga.


CARA PENGGUNAAN MAGIC
SKIN PRIMER

Mula-mula guna Honey Bee Venom bagi mengekalkan kelembapan kulit.
Lepas tu apply lah Magic Skin Primer ni sikit-sikit pada bahagian t zone 
dan pipi yang besar pori.
Kemudian pakai lah foundation atau Bb atau CC Cream yang korang ada.
Tak pun pakai je lah Butae Compact Powder.gerenti terbaekkk !!=) 


TIPS PENJAGAAN KULIT

Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Melindunngi kulit daripada paparan sinaran matahari.
Hindari makanan bergula.
Jangan Menyentuh Apalagi Memencet Jerawat.
Hindari merokok.
Mengawal tekanan.
Ambil berat tentang penjagaan kulit.
Perlukan rehat yang secukupnya.
Banyakkan minum air putih.
Lakukan perawatan kulit secara rutin.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Magic Skin Primer produk 100% Original dijamin HALAL 
dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG MAGIC
SKIN PRIMER

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
MAGIC SKIN PRIMER

Ada testimoni pengguna Magic Skin Primer.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)


Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

MAGIC SKIN PRIMER

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca MAGIC SKIN PRIMER BY HOPE GIRL - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "MAGIC SKIN PRIMER BY HOPE GIRL - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top