SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

BEE VENOM DEODORANT POWDER - HARGA MURAH ORIGINAL


 BEE VENOM DEODORANT 
POWDER - HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BEE VENOM DEODORANT POWDER
BEE VENOM DEODORANT POWDER

BEE VENOM DEODORANT POWDER
BEE VENOM DEODORANT POWDER

PENGENALAN MENGENAI APA ITU BEE
VENOM DEODORANT POWDER

KALAU CANTIK BADAN TAK WANGI TAK SYOK JUGAK KAN??NAK CANTIK DAN
SENTIASA WANGI??JOM TRY BEE VENOM DEODORANT POWDER BEDAK 
YANG TERBUKTI KEBERKESANANNYA MAMPU BERTAHAN SELAMA 24 JAM
 DARI ATAS SAMPAI BAWAH UOLLS!!.DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA 
HUJUNG KAKI BERBAU WANGI! SEMERBAK HARUM...!!! 
.
Bee Venom Deodorant Powder ialah produk yang berfungsi untuk melembab, 
menghalus serta menjadikan kulit anda seperti bayi!!! ditambah pula dgn kewangian
Bee Venom yang suungguh menggoda!!Tak perlu tunggu kaya baru boleh pakai bedak 
Bee Venom ni. Dengan Bee Venom Deodorant Powder anda mampu miliki wangian 
ribuan ringgit. Jimat yang teramat. Sangat-sangat berbaloi. So, uooollls sudah tidak 
perlu guna pelbagai jenis produk berasingan untuk cantik dan wangi taw... sebabnya 
Bee Venom Deodorant Powder dapat memenuhi segala keperluan wangian anda...
Dah selalu dengar kan Bee Venom Deodorant Powder? Korang dah try belum?
 Harga berpatutan mampu milik je Bee Venom Deodorant Powder ni.
Korang try dulu. Tak rugi punyaaa..


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BEE VENOM DEODORANT POWDER

Tahan lama dan sangat jimat. 
Sebotol boleh tahan sehingga 6 bulan.
Setahun pun ada.
Sapu sekali je dah confirm wangi.
Tiada kesan warna pada baju.
boleh menghilangkan bau kaki jugak tau!!.
Ketiak dah tak berbau busuk lagi walaupun badan berpeluh-peluh ketiak 
still wangi sebab deodorant ni dapat bertahan selama 48 jam tau!!.
Tanpa Alkohol sbb Deodorant ni menggunakan bahan organik dengan 
penggunaan formula LICHEN PLUS COMPLEKS untuk menentang 
bakteria di bahagian ketiak.
Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan.


CARA PENGGUNAAN BEE VENOM
DEODORANT POWDER

Sapu dan ratakan pada kulit wajah.


TIPS SENTIASA WANGI
SEPANJANG MASA

 Paling penting, pastikan anda mandi setiap hari terutama sebelum melangkah keluar
rumah. Ini kerana biarpun anda sudah mandi pada sebelah malam, badan juga boleh
mengeluarkan peluh ketika tidur.Sekiranya badan tidak dicuci, ia akan mengeluarkan
 bau tidak menyenangkan terutama apabila anda mula berpeluh ketika sudah 
melangkah keluar rumah. 
 Gunakan sabun mandi yang mempunyai bau harum yang mampu tahan lama
 dan sabun keseluruhan tubuh anda terutama di bahagian berlipat seperti
 belakang lutut dan ketiak. 
Gosok seluruh tubuh menggunakan span lembut dan bahan sental berbau 
harum untuk menyingkirkan kulit mati. 
 Basuh dan syampu rambut setiap hari terutama bagi yang bertudung atau 
memiliki rambut berminyak utk mengelak ‘bau berkumpul’ hingga
 menjejaskan penampilan. 
Sapukan deodoran mencukupi pada bahagian ketiak sebaik selesai mengeringkan 
tubuh selepas mandi. Sapukan dua lapisan deodoran bagi mendapatkan lebih 
perlindungan daripada bau tengik. - Semburkan penyembur badan yg harum dan
 segar, tetapi berbau lembut ke seluruh tubuh sebelum menyarung pakaian. 
 Pakai pakaian bersih yg sudah dicuci dan dikeringkan sempurna. Jangan menyarung
 baju yang belum dibasuh. Biarpun ia kelihatan masih bersih, ia menyembunyikan
 bauan tidak menyenangkan yang akan bergabung dengan peluh baru. 
 Pakai pakaian dalam yang sudah dicuci setiap hari, bukan pakaian dalam yang 
dipakai pada malam sebelumnya. 
 Semburkan haruman pada pakaian untuk membuatkannya lebih harum. Sentiasa 
bawa deodoran dan minyak wangi dalam beg tangan supaya ia boleh disapu
 sekali lagi sekiranya badan mula berpeluh. 


KELULUSAN PENGGUNAAN BEE VENOM
DEODORANT POWDER

Bee Venom Deodorant Powder produk 100% ASLI ORIGINAL 
dijamin SELAMAT dan paling penting BERKESAN !.


PANTANG LARANG BEE VENOM
DEODORANT POWDER

Tiada pantang larang pun
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


ANDA ADA MASALAH EYEBAG DAN DARKCIRCLE
YANG TERUK. BERMACAM-MACAM PRODUK 
SUDAH CUBA TAPI TAK BERHASIL
CUBA PRODUK NI


BANANA SMOOTHIE EYEBAG FOOD
MENGHILANGKAN LINGKARAN
HITAM BAWAH MATA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD
BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD

BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD
BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD

BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD
BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
BANANA SMOOTIEE

Banana Smootiee Eyebag Food ialah produk keluaran terbaru yang
 mampu menghilangkan kesan pada bahagian bawah mata seolah-olah
 terdapat kesan lebam dengan serta merta mencerah bahagian
 gelap di sekitar mata

Mata merupakan salah satu deria paling penting pada bahagian tubuh kita 
untuk melihat.Dengan mata kita mampu menikmati kehidupan yang sihat serta 
keindahan alam yang sangat bernilai ini.Oleh itu sgt penting untuk kita menjaga
kesihatan mata agar terhindar dari pelbagai jenis penyakit mata yang sering
berlaku.Menjaga mata dengan baik adalah salah satu cara kita mensyukuri
 nikmat atau anugerah yang telah diberikan.Untuk anda yang ingin memiliki 
mata yang cantik.Dapatkan BANANA SMOOTHIE EYEBAG FOOD
 PRODUK TERBARU..!! UNTUK ANDA YANG INGIN MEMILIKI 
MATA YG CANTIK...!! 


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BANANA SMOOTIEE

Membantu menghilangkan lebam pada bahagian bawah mata.
Mengubati masalah kantung mata bengkak.
Mengatasi lemak-lemak di bahagian bawah mata.
Membantu menegangkan kulit pada lingkaran mata.
Mencerah bahagian gelap di sekitar mata.
Membantu kelihatan muda tanpa sebarang kedutan.

BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD
KHASIAT BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD

BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD
FUNGSI BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
BANANA SMOOTIEE



CARA PENGGUNAAN BANANA
SMOOTIEE

Sapukan di sekeliling mata kanan dan kiri.


TIPS KESIHATAN MATA

Elakkan menggosok mata menggunakan tangan 
dengan kuat.
Jaga jarak penglihatan anda. 
Merehatkan mata.
Makan makanan yang tinggi kandungan Vitamin A. 
Memakai alat pelindung mata. 
Membuat pemeriksaan mata. 
Berhenti merokok.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Banana Smootiee Eyebag Food 100% dijamin HALAL 
dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG BANANA
SMOOTIEE

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW BANANA
SMOOTIEE

Ada review penggunaan Banana Smootiee Eyebag Food.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)




Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

BEE VENOM DEODORANT POWDER

ATAU

BANANA SMOOTIEE EYEBAG FOOD

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca BEE VENOM DEODORANT POWDER - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "BEE VENOM DEODORANT POWDER - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top