SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

BOOMZ COFFEE - HARGA MURAH ORIGINAL


BOOMZ COFFEE - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BOOMZ COFFEE
BOOMZ COFFEE

BOOMZ COFFEE
BOOMZ COFFEE

BOOMZ COFFEE
BOOMZ COFFEE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
BOOMZ COFFEE

MALU ASET KECIL?? MALU SELALU KENA TEGUR DENGAN SI SUAMI?? 
MASALAH RUMAHTANGGA MAKIN HARI MAKIN RENGGANG?? JANGAN
 RISAU.. BOOMZ COFFEE BOLEH MEMBANTU ANDA..

Boomz Coffee ialah merupakan produk kecantikan kulit yang perlu dirasai golongan
wanita. Dengan adanya Boomz Coffee, kebahagiaan rumahtangga anda pastinya akan 
kembali seperti awal-awal kahwin dulu😊. Keajaiban kopi ini pasti membuatkan mereka
tersenyum.Kopi TERBAIK untuk BESARKAN PAYUDARA,KETATKAN VAGINA, DAN
PUTIHKAN KULIT.Nak besarkan payudara tapi takut inject makan pil,boleh try Coffee
BoomzMinum-minum je besar haha.Nak Nampak Kesan BOOMZ wajib maintain
 dulu sebulan.. Jangan miss sebab kesan setiap individu berlainan.Ada yang
 cepat ada yang lambat. ubat ni bukan magic. Kita kena amalkan dengan
 teratur. Baru boleh tengok kesannya..
.
Mulakan pagi anda dengan Boomz Coffee agar dapat mengekalkan kecantikkan kulit
anda serta memberikan bentuk badan yang menarik kerana Boomz Coffee ini dapat
mengurangkan berat badan yang anda mahukan disamping memulihkan masalah 
kesihatan anda.Yang belum kahwin lagi pun boleh minum. Dah kawin pun boleh
 minum. Rasa kopi tapi tak pahit dan tak manis. Try dulu baru tahu. 
Boomz Coffee,kopi bukan sebarang kopi.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BOOMZ COFFEE

Membantu mengetatkan vagina.
Membantu menstabilkan metabolisma.
Rendah kalori.
Membantu membakar lemak berlebihan.
Membantu membekalkan tenaga.
Membantu menegangkan payudara yang kendur.
Membantu mengurangkan kedutan anti-aging.
Membantu memutihkan kulit.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
BOOMZ COFFEE

Glutation.
Acerola Cherry.
Wolf Berry Extract.
lsolate(protein soya).
Perasa Kopi. 


CARA PENGAMBILAN BOOMZ
COFFEE

Ambil 1 sachet sehari sebelum breakfast.


TIPS KEKAL SIHAT DAN AKTIF

Lakukan aktiviti yang mengeluarkan peluh seperti bersenam, berbasikal
 mahupun berjalan kaki.
 Ambil makanan sihat seperti putih telur, ikan, ayam atau sayur-sayuran.
 Minum jus sayuran segar tanpa campuran buah & gula sekurang-kurangnya 
selama tiga hari.
 Mandi wap atau sauna dipercayai dapat membantu mengatasi masalah 
timbunan lemak dengan cepat.
 Hindari makan lewat dan masa paling ideal untuk makan selewat-lewatnya 
tiga jam sebelum tidur.
 Lakukan senaman ringan untuk melatih otot dan melancarkan aliran darah
 ke seluruh tubuh.
 Manjakan diri dengan haruman minyak aromaterapi yang menyegarkan.
 Tidur yang cukup untuk mengembalikan kesegaran. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Boomz Coffee produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG BOOMZ
COFFEE

Amalkan sebelum tidur. 
Tiada sebarang pantang-larang.
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
BOOMZ COFFEE

Beberapa testimoni pengguna Boomz Coffee. 
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^




RINDUKAN MALAM PERTAMA??RINDUKAN
SUASANA KETIKA 'BERSAMA' SUAMI KETIKA 
MALAM PERTAMA????INGIN MEMIKAT SUAMI
SETELAH LAMA TIDAK BERSAMA??CUBALAH
AMALKAN JUS BIDADARI DCL


JUS BIDADARI DCL - PRODUK 
KESIHATAN LUARAN DAN
 DALAMAN WANITA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online


JUS BIDADARI DCL
JUS BIDADARI DCL

JUS BIDADARI DCL
JUS BIDADARI DCL

JUS BIDADARI DCL
JUS BIDADARI DCL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
JUS BIDADARI

Jus Bidadari ialah merupakan jus terbaik untuk kesihatan luaran dan dalaman
 serta menyerlah keanggunan wanita.Jus ini dirumus khas oleh pakar yang mahir 
tentang keperluan seseorang wanita.Selain itu,Jus Bidadari ini juga mengandungi
 minuman yang bernutrisi tinggi baik untuk remaja dan wanita khususnya bagi 
yang telah mendirikan rumahtangga.

Jus Bidadari juga adalah penawar bagi segala keputihan,senggugut,dan ikhtiar
 untuk mendapat cahaya mata.Jus ini juga membantu meningkatkan kesihatan 
dalaman wanita dan paling penting ia berkesan menjadikan keanggunan 
seseorang wanita di samping menawan luaran dan dalaman serta
 dpt mengecapi kebahagiaan dlm bahtera hidup berumahtangga. 


FUNGSI/KEBAIKAN/MANFAAT
JUS BIDADARI

Menonjolkan keyakinan diri dan mencapai kebahagiaan dalam
 rumahtangga.
Menjaga kesihatan dalam serta mencapai kecantikan sebenar 
seorang wanita.
Senggugut dan keputihan dapat di atasi.
Menghilangkan bau badan dan mulut.
Membantu menguatkan otot dan menyempitkan lagi faraj.
Membantu menegangkan payudara.
Membina dan mengecutkan rahim.
Membantu merawat luka dalam perut dan selepas pembedahan.
Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif.
Menguatkan sistem kemutan.
Menambahkan kolegen dalam badan.
Membantu surutkan panas badan.

JUS BIDADARI DCL
FUNGSI JUS BIDADARI DCL

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
JUS BIDADARI

Kurma.
Manjakani.
Serai.
Jarum Emas.
Asam Jawa.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
JUS BIDADARI

Anda perlu mengikuti kaedah-kaedah pemakanan bidadari yang di syorkan. 
Pada peringkat awal pengambilan bidadari adalah seperti yang disyorkan.
Setelah sebulan anda boleh mengurangkan pengambilan bidadari untuk 
mengekalkan kesihatan dalaman wanita.

Bulan pertama: 
Minum 2 sudu makan,2 kali sehari (pada kebiasaannya,tindakbalas mula
 dirasai selepas 2 jam pengambilan) selama sebulan.

Bulan Kedua & Seterusnya:
Minum bidadari 2 sudu sehari untuk mengekalkan sistem dalaman yang 
telah dibaikpulih oleh bidadari sepanjang sebulan pertama 
pengambilannya.


TIPS KESIHATAN DALAMAN DAN 
LUARAN WANITA

Perbanyakkan minum air putih.
Luangkan sedikit masa untuk bersenam.
Jauhi rokok dan jangan sesekali amalkan merokok.
Amalkan tidur yang cukup.
Hentikan atau rehat kulit buat sementara tanpa sebarang mekap.
Makan yang cukup tapi bukan berlebihan.
Luangkan sedikit masa untuk memanjakan diri dengan berfacial.
Usaha elak stress dalam hidup seharian kita.
Elakkan dari terlalu kerap mengambil sayur-sayuran yang bersifat 
sejuk seperti kangkung,timun,labu air atau kundur.
Sebolehnya hadkan pengambilan buah-buahan yang menghasilkan air yang 
banyak seperti pisang atau betik.Amalkan minum jus lobak merah yang 
dicampurkan sedikit madu lebah.
Jangan buang air kecil dan air besar serentak, sebaliknya cuba lakukan satu 
persatu.
Jangan buang air ketika berada didalam air (kolam renang atau tab mandi).
Ini dikatakan akan mampu melemahkan kemantapan vagina selain itu 
mempercepatkan monopus.
Bersihkan alat kelamin setiap kali selesai hubungan intim,ia boleh 
melemahkan selain mengundang penyakit berjangkit.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Jus Bidadari dijamin 100% HALAL dan disahkan KKM.


PANTANG LARANG JUS BIDADARI

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
 2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PEjuNGGUNA
JUS BIDADARI

Ada testimoni penggunaan Jus Bidadari.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)




Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers


Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

BOOMZ COFFEE

ATAU

JUS BIDADARI DCL

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca BOOMZ COFFEE - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "BOOMZ COFFEE - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top