SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

DAZZLING WHITE PEN - HARGA MURAH ORIGINAL


DAZZLING WHITE PEN
HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN

DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
DAZZLING WHITE PEN

INGINKAN GIGI YANG SIHAT ?? GIGI SEPUTIH KULIT BAYI?? RAWATAN 
DI KLINIK PERGIGIAN MAHAL?? JANGAN RISAU.... 
DAZLING WHITE PEN ADA^_^.

 Dazzling White Pen ialah merupakan produk untuk membantu memutihkan gigi.
 calit-calit terus putih..Sapu je pen ni pada gigi, gerenti kotor kat gigi tu jatuhhh..Daki-daki
kuning semua hilang sekelip mata..memang power !!!Tiada lagi pemutih gigi lain yang
setanding ini..kualiti macam anda pergi ke klinik gigi yang menelan belanja ratus
 ringgit..nak jimat? pilihlah Pemutih Gigi Original,Lulus KKM!.
.
Dah la murah, berkesan pulak tu.. Ramai sangat dah guna Dazzling White Pen nie.. 
Siap repeat order lagi tau,,.. Sapa yang belum cuba lagi, jom order sekarang.So sape nak
gigi putih tanpa susah-susah keluarkan belanja besar , gunalah pen ni.Senang je , sapu 
& tunggu hasil.Dazzling White Pen segera putih pemutihan pen 4 warna LEBIH PUTIH!!
Diperbuat di Amerika Syarikat.Whitening gigi dalam 1 minggu je. Dazzling White Pen
 Brand mempesonakan gigi yang putih.Lelaki perempuan boleh guna tau.
Jom dapatkannya sekarang..laku kerasss nie uoll!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
DAZZLING WHITE PEN

Berkesan menghapuskan warna kuning pada gigi supaya 
kelihatan putih berseri seperti mutiara yang bersinar.
Gigi putih hanya dalam masa 7 hari sahaja.
Harga yang murah berbanding rawatan di klinik gigi.
Ramuan herba semulajadi tanpa bahan yang merbahayakan kesihatan 
dijamin selamat dan HALAL digunakan.
Senang dibawa kemana sahaja & hanya sapu bila2 masa anda mahu


KANDUNGAN DAZZLING
WHITE PEN

Kandungan Dazzling White Pen,yang pastinya tiada bahan 
menghakiskan gigi. Maksudnya gigi tak akan reput bila guna
 Dazzling White Pen ni.


CARA PENGGUNAAN DAZZLING
WHITE PEN

Sebelum menggunakan Dazzling White, gosok gigi dan keringkan gigi.
Buka penutup pen Dazzling White. Pusing hujung pen sehingga gel terkeluar.
Berus gigi menggunakan Dazzling White. Berus perlahan-perlahan & ratakan.
 Elakkan terkena gusi dan bibir.
Biarkan selama 10-15 minit untuk treatment sepenuhnya atau 60 saat
 untuk quick touch-up.
Basuh sehingga bersih. Siap.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Dazzling White Pen produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG DAZZLING
WHITE PEN

Elakkan daripada terkena gusi dan bibir. 20 saat selepas penggunaan 
Dazzling White, baru anda boleh tutup mulut seperti biasa.
Elakkan penggunaan gel yang banyak. Hanya sapu nipis-nipis.
Elakkan makan dan minum selepas 30 minit penggunaan Dazzling White.
Elakkan melebihi 2 kali penggunaan dalam sehari.
Tidak sesuai untuk kanak-kanak.
Jika berlaku sebarang masalah alergi, tertelan danlain-lain simptom, 
berhenti menggunakan produk ini dan jumpa doktor atau doktor gigi.
Hanya sesuai pada gigi natural sahaja. Gigi palsu tidak digalakkan.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
DAZZLING WHITE PEN

Beberapa testimoni pengguna Dazzling White Pen.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^




CELAH KETIAK GELAP? LEHER? CELAH PEHA? 
SIKU?NAK BERMANJA TAPI KULIT BERDAKI? 
CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK ADA
PENYELESAIANNYA


CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
BERKESAN MEMBUANG
 DAKI DEGIL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CELAH KETIAK GELAP? LEHER? CELAH PEHA? SIKU?NAK BERMANJA TAPI
KULIT BERDAKI?SIAPA KAT SINI ADA MASALAH KETIAK TAK CANTIK, BERDAKI,
BERPARUT, BERBAU &MACAM-MACAM LAGI, MEMANG MOLEK SANGATLAH
 UOLLS SEMUA CUBA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK NI.

Cek Lawa Pemutih Ketiak ialah produk yang berfungsi sebagai agen penghapus 
daki-daki degil di bawah lengan kita dan dalam masa yang sama, merawat kulit bawah
lengan kita menjadi lebih cerah dan sihat.Pm maii!!. Cek Lawa Pemutih Ketiak akan
membantu masalah anda . Bersih dalam masa hanya 1minit sahaja !.

 Cek Lawa Pemutih Ketiak produk terbaru inovasi terkini merupakanset hilangkan kulit
gelap,kusam dan berdaki..Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 1 minit!.Cek Lawa
Pemutih Ketiak sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil
sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat
 lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut.CEK LAWA PEMUTIH KETIAK!!.
DAPATKAN KEBAIKAN CEK LAWA UNTUK MENANGGALKAN DAKI DEGIL
ANDA......HANYA SAPU SELEPAS mandi PAGI DAN MALAM


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

Ekstrak lemon dapat buang daki degil pada bahagian lipatan
Menggunakan 100% bahan semulajadi dan dijamin selamat 
tanpa bahan kimia
Kulit bahagian ketiak akan rasa semakin cerah
Mengatasi masalah kulit kering
Krim ini kaya dengan Vitamin C dan mineral
Menanggalkan sel2 kulit mati & menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
Memperbaiki tona kulit nampak sekata
Dapat melembabkan kulit
Bau yang wangi walaupun tanpa memakai deodorant
Mendapat kelulusan KKM (NOT160103711K)
Merangsang lapisan kolagen utk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
KEBAIKAN CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

KANDUNGAN BAHAN CEK LAWA
PEMUTIH KETIAK

Lemon.
Estrak Timun.
Estrak Green Tea.

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
KANDUNGAN CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

CARA PENGGUNAAN CEK LAWA
PEMUTIH KETIAK

Pakai 2 kali sehari, selepas mandi. Tidak perlu pakai deodorant lagi! 
 Boleh digunakan pada bahagian lain badan yang alami masalah daki degil
 seperti lutut, siku, celahan peha, buku lali dan lain-lain.

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK
CARA PENGGUNAAN  CEK LAWA 

TIPS PENJAGAAN KETIAK

SERING MENCUKUR DAN MENCABUT BULU KETIAK.
Sewaktu anda mencabut atau mencukur bulu-bulu ketiak,bahagian pangkal yang
 masih tersisa sering membuatkan ketiak anda kelihatan lebih gelap.Mencukur bulu
 ketiak juga boleh menyebabkan folikel bulu-bulu ketiak itu membesar,sehingga 
ketiak anda menjadi kasar.Manakala mencabut atau menarik akar rambut 
(bulu ketiak),bakal meninggalkan kesan luka ataupun bengkak.

SEL KULIT MATI
Warna hitam pada ketiak juga boleh disebabkan kerana sel kulit mati yang terdapat 
pada lekukan tubuh anda. Lebih-lebih lagi jika anda kerap menggunakan pakaian
 ketat. Gesekan antara material dan ketiak boleh membuatkan kulit boleh
 membuatkan kulit ketiak anda menjadi gelap.

HORMON 
Peningkatan hormone estrogen dan progesterone blh menyebabkan ketiak kelihatan
lebih hitam. Perkara ini sering terjadi pada wanita yg sedang hamil dan perubahan
tersebut jelas kelihatan hingga ke akhir masa kehamilan.

BAHAN KIMIA
Bahan kimia seperti merkuri yang terkandung dalam deodorant jenis roll-on 
boleh menyebabkan ketiak menjadi hitam.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Cek Lawa Pemutih Ketiak produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG CEK LAWA
PEMUTIH KETIAK

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

Beberapa testimoni pengguna Cek Lawa Pemutih Ketiak.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

DAZZLING WHITE PEN

ATAU 

CEK LAWA PEMUTIH KETIAK

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca DAZZLING WHITE PEN - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "DAZZLING WHITE PEN - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top