SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

DEWY GLOW VITAMIN C - KEMAM-KEMAM TAK PERNAH TAK CANTIK


DEWY GLOW VITAMIN C
KEMAM-KEMAM TAK PERNAH
TAK CANTIK

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

DEWY GLOW VITAMIN C
DEWY GLOW VITAMIN C

DEWY GLOW VITAMIN C
DEWY GLOW VITAMIN C

DEWY GLOW VITAMIN C
DEWY GLOW VITAMIN C

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
DEWY GLOW VITAMIN C

KEMAM-KEMAM JE DAH BOLEH PUTIH?? TAKUT NAK TELAN APA-APA PIL?
INGINKAN PENCERAHAN SECEPAT MUNGKIN?? JANGANRISAUU,,
DEWY GLOW ADAA..
.
Dewi Glow Vitamin C ialah produk yang sangat sesuai untuk uolss yang tak suka 
menelan pil-pil ni . Dewy Glow ni macam "candy" je . Masam-masam manis gitu .Dgn
kandungan vitamin c yang memang bagus untuk jadikan kulit uolss cerah glowing . Dah
terbukti! Testimoni Dewy Glow dah ada 700 ++ .Dewy Glow ialah produk ajaib yang 
boleh merawat kulit menjadi putih dan bersih.Anda tidak perlu bancuh dan cucuk 
untuk mendapatkan kulit yang cantik cuma perlu kemam-kemam sahaja.
.
Tengoklaa akak nie... Nampak bertambah muda kan.. Makin cerah kulit dia.. Nak
 tahu rahsia?? Shhhhh ..Sejak dia consume Dewy Glow, makin nampak keberkesanan
pada wajah akak nie..bertambah flawless okeyh!!Dewi Glow Vitamin C bukan sahaja 
utk remaja,ibu preggy ibu bf, tapi untuk warga emas pun boleh taw!! Jomlaa jangan
 tunggu lagisementara stok masih ada! .

Tiada lagi masalah kulit gelap, berjerawat,tona tidak sekata,jeragat dan parut selepas
 ini.. Masalah liang pori pon boleh hilang uoll.Berbaloi sesangat labur duit beli Dewi Glow
Vitamin C ni bukan muka je cantik tapi satu badan dek oiii...Dah kulit lawa bersih berseri
tak payah make up dah jimat duit beli make up tu.Nak.... mesti lah nk kan 😉.Jom 
dapatkanDewi Glow Vitamin C dengan harga istimewa dari kami^_^.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
DEWY GLOW VITAMIN C

Mengurangkan risiko penyakit jantung.
Sokongan kesihatan tulang.
Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel.
Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
Mengurangkan sembelit.
Baik untuk penyakit jantung.
Kandungan tinggi antioksidan.
Anti-radang.
Kaya dengan Vitamin C.
Tinggi antioksidan.


KANDUNGAN DEWY GLOW
VITAMIN C

Ekstrak Strawberry.
Ekstrak Roseship.
Ekstrak Acai Berry.

DEWY GLOW VITAMIN C
KANDUNGAN DEWY GLOW VITAMIN C

CARA PENGAMBILAN DEWY
GLOW VITAMIN C

Kemam sebiji sehari sebelum tidur/selepas sarapan.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker 
pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Dewi Glow Vitamin C produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG DEWY
GLOW VITAMIN C

Ibu mengandung, wanita period dan dalam pantang 
tidak boleh mengambil beaute candy
Untuk kesan lebih cepat dilarang mengambil 
minuman berkabonat & kafin
Banyakkan minum air masak
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
DEWY GLOW VITAMIN C

Beberapa testimoni pengguna Dewi Glow Vitamin C.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







MASALAH PERUT BUNCIT?? LEMAK TEBAL??
 BADAN RASA MALAS???.JANGAN BIARKAN 
MASALAH ANDA BERTERUSAN!!CUBALAH
GUNAKAN DOLLA CANTIK MASSAGE GEL


DOLLA CANTIK MASSAGE GEL
MENGURANGKAN BERAT
BADAN WANITA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

DOLLA CANTIK
DOLLA CANTIK MASSAGE GEL 

DOLLA CANTIK
DOLLA CANTIK MASSAGE GEL 

DOLLA CANTIK
DOLLA CANTIK MASSAGE GEL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
DOLLA CANTIK

Dolla Cantik ialah produk yang berkesan dalam membantu kaum wanita 
yang mengalami masalah ingin kurus!.Pelbagai produk yang dah try..namun 
tetap tak menjadi dan hasilnya tetap sama tanpa ada perubahan positif.

Jom saya kongsikan satu produk menjamin keyakinan anda untuk jadi kurus,
sihat dan sebagainya.Produk ni semestinya HALAL dan sesuai diguna semua
 kategori peringkat umur.Produk kurus ni selamat diguna tanpa kesan sampingan 
yang memudaratkan kesihatan dalaman seseorang wanita kerana produk ini
 tidak mengandungi bahan kimia berbahaya kepada pengguna.
Jom cantik sebelum raya!!!pm selagi stok masih ada.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
DOLLA CANTIK

Membantu membuang lemak berlebihan di bahagian bawah kulit.
membantu melega atau membuang angin dalam perut.
Melancarkan sistem peraliran darah.
Menghilangkan kesan retak pada bahagian perut wanita
 selepas bersalin.
Membantu melembut dan melicinkan kulit.
Mengatasi masalah sakit pinggang atau lenguh-lenguh.
Mengatasi masalah sembelit dan buasir.
Mencegah kanser payudara dan menjaga kecantikan 
seorang wanita.

DOLLA CANTIK
KELEBIHAN DOLLA CANTIK

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
DOLLA CANTIK

Carbomer 940.
Imidazolidinyl Urea. 
Propylene Glycol. 
Nonylpnenol.
6505 Fast Lime.
Menthol Crystal.
Menthyl Paraben. 
Green Share.
Deionised Water.


CARA PENGGUNAAN
DOLLA CANTIK

Gunakan pada waktu siang dan malam setiap hari di tempat yang berlemak
 atau sakit.Urut dalam lingkaran bulatan sehingga meresap.Urut bentuk 
bulatan dan cara urutan adalah berlawanan dengan pusingan
 jam dan mengeluarkan losyen putih.


TIPS KESIHATAN DALAMAN WANITA

Elakkan dari terlalu kerap mengambil sayur-sayuran yang bersifat sejuk 
seperti kangkung, timun, labu air atau kundur.
Sebolehnya hadkan pengambilan buah-buahan yang menghasilkan air yang
 banyak seperti pisang atau betik. Amalkan minum jus lobak merah yang 
dicampurkan sedikit madu lebah.
Jangan buang air kecil dan air besar serentak, sebaliknya cuba lakukan 
satu persatu.
Jangan buang air ketika berada didalam air (kolam renang atau tab mandi). 
Ini dikatakan akan mampu melemahkan kemantapan vagina selain itu 
mempercepatkan monopus.
Bersihkan alat kelamin setiap kali selesai hubungan intim, ia boleh 
melemahkan selain mengundang penyakit berjangkit
Perbanyakkan minum air putih atau air kosong.
Amalkan bersenam kerana ia baik untuk kesihatan rohani wanita.
Perlukan rehat atau tidur yang secukupnya.
Kawal pengambilan makanan harian.
Utamakan pengambilan makanan yang berkhasiat.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Dolla Cantik dijamin HALAL dan disahkan KKM !.

DOLLA CANTIK
KELULUSAN KKM DOLLA CANTIK


PANTANG LARANG DOLLA CANTIK

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW DOLLA CANTIK

Ada review penggunaan Dolla Cantik.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

DEWY GLOW VITAMIN C

ATAU 

DOLLA CANTIK

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca DEWY GLOW VITAMIN C - KEMAM-KEMAM TAK PERNAH TAK CANTIK.
0 Komentar untuk "DEWY GLOW VITAMIN C - KEMAM-KEMAM TAK PERNAH TAK CANTIK"

Back To Top