SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

ENAI RED CHILLIE - INAI HALAL NO1 MALAYSIA


ENAI RED CHILLIE - INAI
HALAL NO1 MALAYSIA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

ENAI RED CHILLIE
ENAI RED CHILLIE

ENAI RED CHILLIE
ENAI RED CHILLIE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
ENAI RED CHILLIE

INGINKAN KUKU YANG CANTIK,BERSIH,SIHAT DENGAN VITAMIN ?? 
JOM TRY ENAI RED CHILLIE TERBARU !!!ENAI RED CHILLIE!! 
BUATKAN KUKU SEMAKIN CANTIK DAN BERKILAT...

Enai Red Chillie ialah produk yang amat sesuai untuk sesiapa yang mempunyai 
masalah kuku lambat panjang, rapuh, dan mudah patah.Ia bukan sahaja berfungsi 
sebagai pengilat kuku. Ia juga berfungsi untuk memberikan vitamin kepada kuku.
menjadikan kuku kita lebih sihat dan cantik!Enai Red Chillie ini berfungsi 
untuk memberikan vitamin kepada kuku.
.
Ia bukan berfungsi sebagai pengilat kuku. Enai Red Chillie menjadikan kuku kita lebih
 sihat. Ianya HALAL dan boleh dibuat SOLAT!!.Ini bukan pengilat kuku tapi vitamin kuku
Enai Red Chillie mengandungi vitamin yg dapat membantu merawat , menguatkan,
melindungi & melembab kutikel (kulit disekeliling kuku) dan kuku.So sape-sape 
yang ade masalah kuku lambat panjang, kuku kering , kuku rapuh dan
 mudah patah boleh guna Enai Red Chillie ni.Jom dapatkannya 
segera dengan harga paling jimat!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
ENAI RED CHILLIE

Warna merah yang terang
Mudah digunakan
Halal dan boleh dibawa solat
Kecil dan mudah dibawa travel
Tahan 3-4 bulan penggunaan
Tiada bahan kimia terlarang
Selamat digunakan

ENAI RED CHILLIE
KEBAIKAN ENAI RED CHILLIE


CARA PENGGUNAAN ENAI
RED CHILLIE

Pastikan kuku berada dalam keadaan bersih dan kering.
Buka penutup Enai Red Chillie dan terus pakai dengan cermat.
Pakai dengan tebal dan rata.
Biarkan sehingga kering lebih kurang 45 minit hingga 1 jam.
Selepas kering buang Enai Red Chillie dengan menggunakan tisu atau kain
 kering dan biarkan selama 10 minit untuk memastikan Enai betul-betul
 menyerap pada kuku.
Kemudian baru bilas dengan air.
Anda akan mendapat hasil yang sangat memuaskan!!!.


TIPS PENJAGAAN KUKU AGAR SENTIASA
CANTIK DAN BERSIH

 Menjaga kebersihan kuku sama pentingnya seperti menjaga kebersihan anggota 
badan yang lain. Jom kita berkongsi tips menjaga kebersihan dan 
kecantikkan kuku secara tradisional.

LIMAU NIPIS
Gunakan limau nipis untuk merawat kuku korang. Gosokkan limau pada kuku 
dan biarkan selama beberapa minit kemudian cuci dan hasilnya kuku
 korang akan kelihatan cantik.

BELIMBING BULUH
Bersihkan kotoran dicelah-celahkku korang, kemudian ambil belimbing buluh 
gosokkan dikuku korang. Pastikan kulit luar belimbing juga digunakan 
sekali gus untuk menguatkan kuku.

 KUNYIT HIDUP
Kunyit hidup dapat membantu menghilangkan bau kurang enak pada kuku. 
Campur parutan kunyit dengan minyak kelapa dan titiskan pada tempat yg 
diinginkan kemudian lap dengan tuala yang agak panas. Akhir sekali lap 
dengan kering dan lihatlah hasilnya.

 BAWANG PUTIH
Bawang putih sangat baik untuk kuku yang mudah patah. Caranya gosokkan 
bawang pada kuku yang rapuh sekerap mungkin. Ia dapat membantu 
menguatkan struktur kuku korang. Bawang putih juga boleh 
menggilatkan lagi kuku korang.

 GETAH BUAH BETIK
Getah buah betik baik untuk membersihkan kulit di luar kuku agar tidak mudah
 pecah dan menjadi tidak mudah kering. Ia dapat melindungi kuku korang 
dengan baik jika dilakukan dengan kerap.
Mudah kan. Tak perlu membazir duit untuk melakukan manicure.
 Jom kita bersihkan kuku.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Enai Red Chillie produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan BOLEH DIBAWA SOLAT !.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
ENAI RED CHILLIE

Beberapa testimoni pengguna Enai Red Chillie.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







INGINKAN GIGI YANG SIHAT DAN KUAT?? TERINGIN
MEMPUNYAI GIGI SEPUTIH KULIT BAYI?? CUBALAH
GUNAKAN DAZZLING WHITE PEN

DAZZLING WHITE - PEN
PEMUTIH GIGI

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN

DAZZLING WHITE PEN
DAZZLING WHITE PEN

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
DAZZLING WHITE PEN

INGINKAN GIGI YANG SIHAT ?? GIGI SEPUTIH KULIT BAYI?? RAWATAN 
DI KLINIK PERGIGIAN MAHAL?? JANGAN RISAU.... 
DAZLING WHITE PEN ADA^_^.

 Dazzling White Pen ialah merupakan produk untuk membantu memutihkan gigi.
 calit-calit terus putih..Sapu je pen ni pada gigi, gerenti kotor kat gigi tu jatuhhh..Daki-daki
kuning semua hilang sekelip mata..memang power !!!Tiada lagi pemutih gigi lain yang
setanding ini..kualiti macam anda pergi ke klinik gigi yang menelan belanja ratus
 ringgit..nak jimat? pilihlah Pemutih Gigi Original,Lulus KKM!.
.
Dah la murah, berkesan pulak tu.. Ramai sangat dah guna Dazzling White Pen nie.. 
Siap repeat order lagi tau,,.. Sapa yang belum cuba lagi, jom order sekarang.So sape nak
gigi putih tanpa susah-susah keluarkan belanja besar , gunalah pen ni.Senang je , sapu 
& tunggu hasil.Dazzling White Pen segera putih pemutihan pen 4 warna LEBIH PUTIH!!
Diperbuat di Amerika Syarikat.Whitening gigi dalam 1 minggu je. Dazzling White Pen
 Brand mempesonakan gigi yang putih.Lelaki perempuan boleh guna tau.
Jom dapatkannya sekarang..laku kerasss nie uoll!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
DAZZLING WHITE PEN

Berkesan menghapuskan warna kuning pada gigi supaya 
kelihatan putih berseri seperti mutiara yang bersinar.
Gigi putih hanya dalam masa 7 hari sahaja.
Harga yang murah berbanding rawatan di klinik gigi.
Ramuan herba semulajadi tanpa bahan yang merbahayakan kesihatan 
dijamin selamat dan HALAL digunakan.
Senang dibawa kemana sahaja & hanya sapu bila2 masa anda mahu


KANDUNGAN DAZZLING
WHITE PEN

Kandungan Dazzling White Pen,yang pastinya tiada bahan 
menghakiskan gigi. Maksudnya gigi tak akan reput bila guna
 Dazzling White Pen ni.


CARA PENGGUNAAN DAZZLING
WHITE PEN

Sebelum menggunakan Dazzling White, gosok gigi dan keringkan gigi.
Buka penutup pen Dazzling White. Pusing hujung pen sehingga gel terkeluar.
Berus gigi menggunakan Dazzling White. Berus perlahan-perlahan & ratakan.
 Elakkan terkena gusi dan bibir.
Biarkan selama 10-15 minit untuk treatment sepenuhnya atau 60 saat
 untuk quick touch-up.
Basuh sehingga bersih. Siap.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Dazzling White Pen produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG DAZZLING
WHITE PEN

Elakkan daripada terkena gusi dan bibir. 20 saat selepas penggunaan 
Dazzling White, baru anda boleh tutup mulut seperti biasa.
Elakkan penggunaan gel yang banyak. Hanya sapu nipis-nipis.
Elakkan makan dan minum selepas 30 minit penggunaan Dazzling White.
Elakkan melebihi 2 kali penggunaan dalam sehari.
Tidak sesuai untuk kanak-kanak.
Jika berlaku sebarang masalah alergi, tertelan danlain-lain simptom, 
berhenti menggunakan produk ini dan jumpa doktor atau doktor gigi.
Hanya sesuai pada gigi natural sahaja. Gigi palsu tidak digalakkan.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
DAZZLING WHITE PEN

Beberapa testimoni pengguna Dazzling White Pen.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^




Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

ENAI RED CHILLIE 

ATAU

DAZZLING WHITE PEN
============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca ENAI RED CHILLIE - INAI HALAL NO1 MALAYSIA.
0 Komentar untuk "ENAI RED CHILLIE - INAI HALAL NO1 MALAYSIA"

Back To Top