SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

KAKICANTIQ TEA - HARGA MURAH ORIGINAL


KAKICANTIQ TEA - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

KAKICANTIQ TEA
KAKICANTIQ TEA

KAKICANTIQ TEA
KAKICANTIQ TEA

KAKICANTIQ TEA
KAKICANTIQ TEA

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
KAKICANTIQ TEA

NAK KURUS DAN KEKAL RAMPING DENGAN CARA PALING SELAMAT 
DAN BERKESAN?? INGINKAN PERUBAHAN SEAWAL MUNGKIN??

Kakicantiq Tea ialah minuman teh RAHSIA untuk mendapatkan badan yang KURUS 
dan RAMPING.Kakicantiq Tea...Rahsia dalam 1 sachet!Memang sangat ohsem !
Badan makin ramping .... Sekaligus menjadikan uollls semakin
 ramping, cantik..dan sihat.

Dengan mengamalkan Kakicantiq Tea beberapa pengguna dalam masa 2 hari dah
 turun berat badan. Ada yang seminggu baru turun.Yang pastinya dengan Kakicantiq
 Tea, berat badan payah nak turun sekalipun, ia TETAP AKAN TURUN JUGAK. Yang
bezanya cepat atau lambat jerr.😀Dgn hanya 1 uncang, tak perlu diet ketat, tak 
perlu exercise, tak perlu membazir beli produk lain yang tak beri kesan
 langsung.Dengan Kakicantiq Tea perut akan kempis seawal 2 hari..

Jadi jangan tunggu lagi..Jom order Kakicantiq Tea sekarang dengan harga
 tersangat berbaloi...Belum cuba belum tahu..Dah cuba gerenti puas hati...


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
KAKICANTIQ TEA

Membantu mengecilkan peha.
Membantu mengecilkan lengan.
Membantu menahan selera makan.
Menjadikan perut cepat kenyang.
Mengandungi 15 uncang.
1 uncang boleh guna 2 kali.
Tidak mudah cirit-birit.
Kesan dalam tempoh masa seminggu.
Bancuhan yang tidak memerlukan gula.
Rasa ribena + serai.

KAKICANTIQ TEA
FUNGSI KAKICANTIQ TEA


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
KAKICANTIQ TEA

Dry herbs 100% no chemical. 4 ingridient verbena lemon grass etc.


CARA PENGAMBILAN
KAKICANTIQ TEA

Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas.
Setelah suam boleh terus minum.
Minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi.
Uncang yang sama boleh di guna sebanyak 2 kali.


TIPS KURUS MUDAH
DAN BERKESAN

Mulakan hari anda dengan menu dan jumlah sarapan yang mencukupi.
Pastikan setengah hidangan untuk makan tengahari dan makan malam 
mengandungi sayuran dan buah-buahan.
Makanlah sedikit sebelum anda menghadiri majlis makan malam.
Tambahkan satu hidangan untuk buahbuahan dan sayuran pada menu anda. 
Untuk setiap hidangan, jangan sesekali menggunakan pinggan yang besar. 
Ambillah hidangan sup yang lebih banyak.Sup biasanya rendah kalori dan
 membuatkan anda cepat kenyang.
Bawalah bekal ke pejabat.Ini untuk membantu mengelakkan anda makan 
tengahari secara berlebihan. 
Cubalah untuk tidak mengambil gula selama dua minggu.
Jangan‘jadikan’diri anda gemuk dengan‘memenuhi’permintaan perut.
Berusahalah untuk mengambil menu rendah kalori sebelum 
mengambil hidangan lain. 
Jadikan makanan sebagai hidangan yg mempunyai tujuan iaitu ‘hidup sihat’. 
Ubahlah jadual makan malam anda.Kalau biasa makan banyak ubahlah
 kepada makan sedikit.


KELULUSAN PENGGUNAAN
KAKICANTIQ TEA

Kakicantiq Tea produk 100% BERKESAN dijamin 
HALAL dan SELAMAT !.


PANTANG LARANG KAKICANTIQ TEA

Kakicantiq Tea boleh buat scrub. settle guna 2 kali untuk satu uncang, 
jangan la pandai-pandai buang. 
Boleh buat scrub muka.
Jangan gosok muka mcm pakai toner. ampas tea tu kasar sikit. gosok 
slow slow ja kat muka. kalau kuat takut terguris muka sbb serai kan.
Lepas srub2 terus basuh.. jangan biar macam mask yer. 
Satu pack ada 15 uncang. satu uncang boleh guna 2 kali
Sesiapa yang tak suka minum kosong boleh letak madu or lemon. 
madu original tau.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
KAKICANTIQ TEA

Beberapa testimoni pengguna Kakicantiq Tea.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







KURANG TENAGA?? PACAK TAK PENUH?? SAIZ
KECIK??? NAFSU LEMAH??? 2 ROUND DAH TAK
LARAT?? JANGAN BIARKAN!!ATASI MASALAH 
ANDA DENGAN KAPSUL TOPMAN 3


TOPMAN 3 - KAPSUL UNTUK
TAHAN LAMA SEWAKTU
BERSETUBUH

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

TOPMAN 3
TOPMAN 3

TOPMAN 3
TOPMAN 3

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
TOPMAN 3

Topman 3 ialah kapsul ubat kuat yang sangat berkesan dalam menyelesaikan
 masalah abang-abang di luar sana yang mengalami masalah alat kelamin dan 
membantu anda mengatasi saat-saat sukar ketika bersama isteri tersayang.

Setiap lelaki yang telah berumahtangga pastinya menginginkan yang terbaik 
untuk pasangan mereka.Pelbagai produk telah order,namun semuanya sia-sia
 tanpa membuahkan hasil dan wang mereka lesap begitu sahaja.Jom saya tunjuk 
cara nak beli produk BERKESAN membantu merawat masalah alat sulit para
 lelaki mengakibatkan isteri anda tidak puas ketika beraksi dan sebagainya.!!
Suami-suami di luar sana inginkan yang terbaik untuk isteri anda?Ingin 
kecapi kebahagiaan dan keharmonian bahtera rumahtangga?
Jom order sekarang!!!


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
TOPMAN 3

Menambah atau meningkat pengeluaran hormon semulajadi.
Memanjangkan tempoh masa beraksi.
Melancarkan sistem peredaran darah.
Menambah air mani.
Membantu memanjang dan menambah saiz zakar dalam
 tempoh terdekat.
Menambah keyakinan diri ketika berhubungan intim.
Mengatasi masalah sakit pinggang dan sakit belakang.
Menambah kebahagiaan dan keharmonian dalam rumahtangga. 

TOPMAN 3
KEBAIKAN TOPMAN 3


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
TOPMAN 3

Desi Tribulus.
Herbal plant Essences.
Aweto.
Eurycoma Lonifolia Jack.
Bompound-B-2 Epimedium Saggitatum Acetate.
NicotinateL-Arginine (HCL).


CARA PENGAMBILAN TOPMAN 3

1 pil 15 minit sebelum melakukan seks.
Untukkan mendapatkan zakar yang lebih besar dan panjang,
ambil 1 pil tiap-tiap hari.
Untuk kegunaan biasa,ambil 1 pil jika perlu sahaja.


TIPS KESIHATAN ALAT SULIT LELAKI

Usahakan untuk selalu mencuci bahagian luar alat kelamin dengan air
 dan sabun yang bersih.
Kebersihan penjagaan pakaian dlm lelaki.Dlm sehari,minimal mengganti
 pakaian dalam sebanyak dua kali untuk menjaga kebersihan.
Merawat bulu/rambut yang tumbuh di sekitar alat kelamin lelaki.Hindari cabut
 kerana akan ada kuman yang masuk dalam lubang yang dicabut.Seeloknya
 gunting atau cukur.
Hindari menggunakan seluar dalam dan seluar jeans yang sangat ketat kerana
 ian dapat menyebabkan kulit susah untuk bernafas dan akhirnya 
menyebabkan penyakit.
Hindari untuk menyembur minyak wangi/parfum ke dalam kelamin.
Usahakan periksa testis dengan kenali ukuran,bentuk serta berat testis 
masing-masing.
Waspada jika ada benjolan kecil di bawah kulit,di bahagian depan atau 
sepanjang testis.Jika ada benjolan atau pembengkakan, segera 
membuat pemeriksaan doktor.
Jika terdapat sesuatu yang tidak seperti biasanya dan tidak terasa selesa,
segera dapatkan nasihat doktor juga.
Jika ada perubahan warna, kadang disertai bau yang kurang sedap dan 
gatal-gatal pada alat kelamin,segera dapatkan nasihat doktor.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Topman 3 dijamin 100% HALAL dan disahkan KKM.


PANTANG LARANG TOPMAN 3

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
 2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
TOPMAN 3

Ada testimoni penggunaan Topman 3.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

KAKICANTIQ TEA

ATAU

TOPMAN 3

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca KAKICANTIQ TEA - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "KAKICANTIQ TEA - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top