SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT - HARGA MURAH ORIGINAL


LATOJA BODY FIRMING BOOSTER
SUPPLEMENT - HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT
LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT 

LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT
LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT 

LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT
LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU LATOJA
BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT

ANDA ADE MASALAH JERAWAT?? PINGGANG TAK CUKUP RAMPING?? KULIT
GELAP?? MUKA BERPARUT?? MUKA ADE JERAGAT?? DAH ....BERTUKAR UNTUK
TAMPIL CANTIK!!! BERANI MENCUBA DENGAN LATOJA BODY FIRMING BOOSTER
SUPPLEMENT.ANDA TAK PERLU LAGI RISAU SEBAB MASALAH ANDA TUE 
BOLEH SETTLE DENGAN MUDAH..

Latoja Body Firming Booster Supplement ialah produk yg telan-telan aje....terus
 jerawat lari...lemak lari..putih gebu..mudahkan.....😊.Haaa rahsia fenomena KURUS
CANTIK PUTIH GEBU!!!!.Tampilkan dengan gaya lebih hebat hanya TELAN-TELAN
JE!!!!!.Tak perlu lagi makan banyak-banyak supplement dan tak perlu lagi lakukan
pembaziran dasyat!!!Jom SLIM dgn Latoja Body Firming Booster Supplement
Boleh diminum dengan jus. Dalam seminggu anda akan tampil KURUS 😘.
.
Semenjak makan Latoja Body Firming Booster Supplement masalah bau badan
 sudah tiada lagi, berat badan berkurang. Lepas 2 minggu Alhamdulillah berat badan 
makin berkurang lagi dan jerawat makin hari makin berkurang dan kulit wajah 
nampak lebih putih dan flawless.1 pil mendatangkan 1001 khasiat!!.Kini..anda
 selamat dengan LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
LATOJA BODY FIRMING BOOSTER
SUPPLEMENT

Slimming and detox
Melembapkan dan mencerahkan kulit
Memberikan tenaga seharian

LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT
FUNGSI LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT 

TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
 kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit
 sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN PENGGUNAAN LATOJA BODY
FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT

Latoja Body Firming Booster Supplement produk 100% ASLI 
ORIGINAL dijamin SELAMATdan BERKESAN !.


PANTANG LARANG LATOJA BODY
FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT

Wanita mengandung dilarang ambil supplemen ni
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



KALAU SEBUT PUTIH MESTI SEMUA NAK PUTIH
KAN?? TAPI TU LA KAN..MACAM-MACAM PRODUK 
DAH TRY,PIL,KAPSUL,MINUMAN,TAK JADI GAKK.. 
TAPI BILA CUBA  GLOW WHITE SKINCARE 
CONFIRM BERKESAN

GLOW WHITE SKINCARE 
KULIT PUTIH JELITA 
DAN ANJAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1
GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1

GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1
GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1

GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1
GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1

Glow White Skincare 5 In 1 ialah produk kecantikan 5 dalam 1.Produk ni 
sangat sesuai bagi anda yang betul-betul ingin putih.Ia berfungsi mencerahkan 
kulit 10x ganda cerah dari agen pemutih biasa di samping membantu menganjal
& melembapkan kulit wajah anda.Selain itu produk ni selamat digunakan tanpa
 bahan yang berkimia.Di samping itu kesannya juga mampu menjadikan
 kulit anda sentiasa berseri serta menjadikan kulit anda semua sentiasa
 licin tanpa jerawat ,jeragat.Sementara menunggu raya nie..
Jom try Glow White Skincare 5 In 1 nie!!!


 FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1

Sesuai untuk semua jenis kulit.
 Menjadikan kulit glowing + pinkish.
 Mencegah kulit dari sinaran UV.
 Mencerah 10 kali ganda mengalahkan agen pemutih.
 Serum dirumuskan khas untuk hilangkan jeragat,
jerawat secara efektif. 
 Membantu menganjalkan kulit.
 Membantu melembapkan kulit.
 Mewujudkan kologen asli pada kulit wajah.
 Menghilangkan jerawat.
 Menghilangkan jeragat.
 Mengurangkan pigmentasi.
 Mengatasi masalah pori terbuka.
 menjadikan kulit lebih sekata.
 Mengatasi masalah kulit kering.
 Melambatkan penuaan.
 Menjadikan wajah lebih cerah berseri.
 Sentiasa kelihatan awet muda.

GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1
KEBAIKAN GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1

 KANDUNGAN GLOW WHITE
SKINCARE 5 IN 1

Facial Soap (30g).
 Cc Cream (15g).
 Glowing Spray (30ml).
 Night Serum.
 Night Cream.


 CARA PENGGUNAAN GLOW WHITE
SKINCARE 5 IN 1

FACIAL SOAP
Sabun pada permukaan tangan sehingga berbuih dan sapukan di muka
 dengan gerakkan membulat selama 2 minit dan bilas muka
 sehingga bersih.

 CC CREAM
 Gunakan hujung jari anda,berus atau span untuk mengaplikasi CC Cream.
Kemudian ratakan ke seluruh muka dan leher. 

GLOWING SPRAY
 Jarakkan sedikit botol spray pada muka,dan spray pada muka dan leher dan 
biarkan ianya kering dalam dengan sendiri.Ianya boleh digunakan setiap masa
 semasa tidak mengaplikasi solekan atau selepas mengaplikasi solekan agar 
solekan lebig tahan lama.

NIGHT SERUM
 Sapukan sejumlah kecil serum pada muka dan leher.Urut perlahan-lahan
 sehingga serum meresap ke dalam kulit dan gunakan pada waktu
malam sebelum tidur.

NIGHT CREAM
 Sapukan sejumlah kecil serum pada muka dan leher.Urut perlahan-lahan 
sehingga serum meresap ke dalam kulit dan gunakan pada waktu 
malam sebelum tidur.

GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1
CARA PENGGUNAAN GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1

 TIPS KESIHATAN KULIT

Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Melindunngi kulit daripada paparan sinaran matahari.
 Hindari makanan bergula.
 Jangan Menyentuh Apalagi Memencet Jerawat.
 Hindari merokok.
 Mengawal tekanan.
 Ambil berat tentang penjagaan kulit.
Perlukan rehat yang secukupnya.
 Banyakkan minum air putih.
 Lakukan perawatan kulit secara rutin.


 KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Glow White Skincare 5 IN 1 produk 100% Original dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.

GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1
KELULUSAN KKM GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1

 PANTANG LARANG GLOW WHITE
SKINCARE 5 IN 1

Untuk hasil yang baik
 Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
 Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
 Kurangkan makanan tidak berkhasiat
 Lemak tinggi
 Berminyak
 Minuman bergas
 Minuman keras

Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


 TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1

 Ada testimoni pengguna Glow White Skincare 5 In 1.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.smile emoticon






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT

ATAU

GLOW WHITE SKINCARE 5 IN 1

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "LATOJA BODY FIRMING BOOSTER SUPPLEMENT - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top