SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY - GEL RAWATAN KULIT BEBAS KIMIA


MOISTURIZER GEL BY ULFAA
BEAUTY - GEL RAWATAN
KULIT BEBAS KIMIA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY

INGIN PUTIH SATU BADAN?? SATU BADAN PUN BOLEH PUTIH KE??
SATU BADAN BOLEH CANTIK??WOWWW..AMAZING NYER!!

Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty ialah sejenis gel rawatan kulit. Ianya 100% natural 
dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak mentimun
organik (cucumber) yg sangat bagus untuk merawat, melembap dan mencantikkan
 kulit dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Sesuai digunakan semua 
jenis kulit, semua peringkat usia dan jantina.
.
Selepas 2 bulan amalkan Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty secara konsisten 
semasa dalam pantang.Kulit semakin sihat dan bermaya. Produk no chemical memang
lambat bertindak. Tapi perlukan kesabaran untuk dapatkan hasilnya.Ibu-ibu yang sedang
mengandung,dalam pantang,yang menyusukan anak mesti pernah alami nipple crack
ni..Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty ni boleh selesaikan masalah nipple crack ni..
Selamat mencuba!!Rahsia kecantikan orang Korea.
.
Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty bukan saja dapat putihkan kulit, tapi dapat hilangkan
 bau badan juga.Moisturizer Gel yang tengah meletup sekarang kini melanda Malaysia!!
Bau wangi di samping mencantikkan kulit uolls !!Pakai ni tak payah sental-sental 
bagai dah..Picit terus gosok..Jom order sekarang sebelum terlambat!!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY

 Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 
3 minggu penggunaan.
 Mengurangkan masalah kulit kering & bersisik.
 Mengurangkan eyebag.
 Melembab, menegang dan menganjalkan kulit.
Menghilangkan masalah kulit tidak sekata & kusam.
 Merawat masalah kulit sensitif.
 Mengecilkan liang pori terbuka.
 Sebagai pelembab bibir untuk elak kan bibir kering.
 Sesuai digunakan untuk bayi yang mengalami ruam / eczema.
Menjadikan solekan tahan lama dan muka glowing.
Boleh digunakan utk merawat kegatalan kulit kepala, kelemumur, 
rambut kering bercabang.
 Harga paling murah di pasaran berbanding skincare lain yang 
natural dan bebas chemical.
 Mendapat kelulusan KKM (NOT161100872K).
 Tidak melekit atau berminyak & ringan dan pantas serap.
 Mengecut dan menghilangkan jerawat.
 Membantu mencerah, melicin & menghaluskan kulit.
 Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat.
 Menyerap lebihan minyak di wajah.
Menjadikan wajah lebih muda dari usia
 (mengurangi kedutan / garis halus).

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
MANFAAT MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
KELEBIHAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
KELEBIHAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
KELEBIHAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY
KELEBIHAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY 

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN MOISTURIZER
GEL BY ULFAA BEAUTY

Air Yang Telah Ditapis.
Mengandungi Castor Oil.


CARA PENGGUNAAN MOISTURIZER
GEL BY ULFAA BEAUTY

Selepas cuci muka ambil sedikit MG dan sapu rata ke seluruh
 muka juga leher dan ratakan. 
Pakai siang dan malam selepas cuci muka.
Boleh pakai sekerap mungkin sebab tiada bahan kimia.
Boleh digunakan untuk seluruh badan
 (merawat lecur, luka kecil, parut kemalangan dll).


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan
 kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan
 madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas ldengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty produk 100% ASLI ORIGINAL 
dijamin HALAL,SELAMAT dan disahkan KKM !.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA MOISTURIZER
GEL BY ULFAA BEAUTY

Beberapa testimoni pengguna Moisturizer Gel By Ulfaa Beauty.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^









KALAU CANTIK BADAN TAK WANGI TAK SYOK
JUGAK KAN?? NAK CANTIK DAN SENTIASA
 KEKAL WANGI SEPANJANG HARI?? 
CUBALAH NEELOFA PERFUME

NEELOFA PERFUME - WANGIAN
SEHARUM NEELOFA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

NEELOFA PERFUME
NEELOFA PERFUME

NEELOFA PERFUME
NEELOFA PERFUME

NEELOFA PERFUME
NEELOFA PERFUME

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
NEELOFA PERFUME

Neelofa Perfume ialah produk keluaran artis popular Neelofa yang telah 
dilancarkan dan  kini telah mendapat sambutan paling hangat kerana wangian
 ini telah jadi antara wangian top selling sekarang!!.Siapa yang nak wangi 
macam Neelofa boleh try.Jom sis try!! Wangi semasa raya !!!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
NEELOFA PERFUME

Senang dan mudah dibawa.
Inspirasi dari perfumes2 jenama Antarabangsa.
Sweet fruity.
Halal dan mesra solat.
Tahan lebih 5jam.


TIPS WANGIAN BADAN

Amalkan penggunaan deodoran.
Jaga pola pemakanan.
Amalkan pemakanan buah lemon.
Konsumsi rempah-rempah.
Penggunaan klorofil.
Banyakkan konsumsi air putih.
Kurangkan konsumsi kafein.
Jaga bahagian tersembunyi/berlipat.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Neelofa Perfume produk 100% Original dijamin HALAL
 dan disahkan KKM !.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
NEELOFA PERFUME

Ada testimoni pengguna Neelofa Perfume.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)






Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY

ATAU

NEELOFA PERFUME

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY - GEL RAWATAN KULIT BEBAS KIMIA.
0 Komentar untuk "MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY - GEL RAWATAN KULIT BEBAS KIMIA"

Back To Top