SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

MONSTA FLUSH - HARGA MURAH ORIGINAL


MONSTA FLUSH - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

MONSTA FLUSH
MONSTA FLUSH

MONSTA FLUSH
MONSTA FLUSH

MONSTA FLUSH
MONSTA FLUSH

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MONSTA FLUSH

MASALAH PERUT BUNCIT?? SISTEM PENGHADAMAN TIDAK LANCAR??
SEMBELIT?? KOLESTEROL TINGGI?? BAGAIMANA MASALAH ANDA DAPAT
DIATASI? JANGAN RISAU..MONSTA FLUSH BOLEH MEMBANTU ANDA😊.
KALAU DULU KITA ADA MOSTA FIT, SEKARANG KITA
 ADA MOSTA FLUSH YERR!!

Monsta Flush ialah produk yang berfungsi  untuk mencuci usus dan toksin dalam
badan. Korang semua dah tak payah risau sebab korang semua dah boleh dapatkan 
Monsta Flush dari Monstalab Banyak jenis penyakit terjadi sebab kadar toksin didalam
usus tinggi. Bila usus bermasalah dan tersumbat dengan kotoran najis lama atau kita 
panggil kerak najis yang tak dicuci dengan betul jadi apa pun supplement atau vitamin 
kita makan lambat bekerja atau tak dapat diserap dengan betul. Kalau kita makan
supplement apa pun, dan tak berkesan kemungkinan sebab toksin dalam
 badan tinggi dan usus kita bermasalah. 

Bila usus kita dah dicuci, lagi senang vitamin dan supplement diserap dengan cepat 
dan tinggi.1 minggu turun 3kg !! badan dah rasa makin sihat dari biasa !! Kenapa tak
percaya ke huhuhu.Alhamdulillah lepas sis ni follow tips yang kami beri sis ni da 
berjaya ...Ramai yang berpuashati dengan Monsta Flush.Mana yang 
belum cuba tu jom dapatkan MONSTA FLUSH SEKARANG!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MONSTA FLUSH

Membantu meningkat dan membaiki sistem penghadaman
 dengan sempurna.
Membaiki masalah sembelit.
Membantu meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
Mengawal sistem kawalan gula dalam darah.
Meningkatkan aktiviti pembasmian tumor.
Membantu membaiki tahap kolesterol dalam badan.
Mengurangkan alahan dan jangkitan.
Membantu dalam pembakaran karbohidrat dalam badan untuk
 menjadikan badan lebih langsing.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
MONSTA FLUSH

Phsyllium Husk. 
Citric Acid Wheat Grass. 
Powder. 
Fruit Enzymes. 
Aloe Vera. 
Bifido Bacterium Lactis.
permitted natural flavour.


CARA PENGAMBILAN
MONSTA FLUSH

Masukkan 1 sachet Monsta Flush dengan 250 ml air minuman.
Kemudian kacau sehingga larut.
Monsta Flush sedia untuk diminum.
3 malam berturut2 1 sachet satu malam.
Minum sebelum tidur malam sahaja.
Selepas 1 minggu boleh diulang minum untuk penjagaan usus
 2-3 kali seminggu atau jika perlu.

MONSTA FLUSH
CARA PENGGUNAAN MONSTA FLUSH

TIPS KEKAL SIHAT DAN AKTIF

 Lakukan aktiviti yang mengeluarkan peluh seperti bersenam,berbasikal 
mahupun berjalan kaki.
 Ambil makanan sihat seperti putih telur, ikan, ayam atau sayur-sayuran.
 Minum jus sayuran segar tanpa campuran buah dan gula sekurang-kurangnya 
selama tiga hari.
Mandi wap atau sauna dipercayai dapat membantu mengatasi masalah
 timbunan lemak dengan cepat.
 Hindari makan lewat dan masa paling ideal untuk makan selewat-lewatnya
 tiga jam sebelum tidur.
 Lakukan senaman ringan untuk melatih otot dan melancarkan aliran 
darah ke seluruh tubuh.
 Manjakan diri dengan haruman minyak aromaterapi yang menyegarkan.
 Tidur yang cukup untuk mengembalikan kesegaran. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Monsta Flush produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin SELAMAT,
HALAL dan BERKESAN !.


PANTANG LARANG MONSTA
FLUSH

Wanita mengandung tidak digalakkan
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
MONSTA FLUSH

Beberapa testimoni pengguna Monsta Flush.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^





BAJU DAH TAK MUAT? PERUT BUNCIT? BANYAK
LEMAK? SELUAR DAH TAK MUAT PAKAI? KINI 
USAH RISAU LAGI, SWEET SOUR CANDY 
ADA PENYELESAIANNYA


SWEET SOUR CANDY - MEMBANTU
MENYINGKIRKAN LEMAK 
DALAM BADAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SWEET SOUR CANDY
SWEET SOUR CANDY

SWEET SOUR CANDY
SWEET SOUR CANDY

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SWEET SOUR CANDY

 Sweet Sour Candy ialah kapsul yang membantu anda di luar sana yang 
berlebihan lemak supaya kelihatan cantik,manis,anggun,menawan,
menarik,menggoda.

Setiap orang mengidamkan bentuk badan kecil yang mana ia manis dipandang 
pada pandangan mata kasar masyarakat. Produk ini membantu mengatasi masalah
kegemukan anda!!!.Kapsul ni sangat mujarab.Anda du luar sana yang masih lagi
belum mencubanya,blh cuba kapsul ini dan dijamin berpuas hati dgn reviewnya.
Sweet Sour Candy merupakan kapsul suplemen dalam membantu menguruskan 
badan dengan cara paling mudah.Hanya kemam seperti makan gula-gula 
atau candy.Kemam...kemam...kemam..kurusss!


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
SWEET SOUR CANDY

Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan
 tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan
 metabolisme.
Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
Menjaga kestabilan gula dan darah.
Menghalang pembentukan lemak.
Membuang toksin dalam tubuh.
Menurunkan kolestrol
Mengawal Berat Badan .
Agen awet muda.
Anti Kanser


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
SWEET SOUR CANDY

Vitamin C.
Buah Lemon.


CARA PENGGUNAAN SWEET
SOUR CANDY

2 biji pagi dan 2 biji petang,30 minit sebelum makan.
Untuk kesan yg optimum perbanyakkan minum air suam.


PANTANG LARANG PENGGUNAAN
SWEET SOUR CANDY

Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
 2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Sweet Sour Candy dijamin HALAL dan disahkan KKM!.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
SWEET SOUR CANDY

Ada testimoni penggunaan Sweet Sour Candy.
Boleh rujuk gambar testimoni di bawah=)







Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

MONSTA FLUSH

ATAU

SWEET SOUR CANDY

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca MONSTA FLUSH - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "MONSTA FLUSH - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top