SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

PULIH DARA HYGINE WASH - BERKESAN DALAM MENCUCI MENGETAT DAN MENGHARUM MISS V


PULIH DARA HYGINE WASH - BERKESAN
DALAM MENCUCI MENGETAT
DAN MENGHARUM MISS V

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

PULIH DARA HYGINE WASH
PULIH DARA HYGINE WASH

PULIH DARA HYGINE WASH
PULIH DARA HYGINE WASH

PULIH DARA HYGINE WASH
PULIH DARA HYGINE WASH

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
PULIH DARA HYGINE WASH

ANDA DIBELENGGU MASALAH KEPUTIHAN?? RADANG?? LONGGAR??
 ANDA SEDANG MENCARI JALAN PENYELESAIANYA??APAKATA 
UOLL TRY PULIH DARA HYGINE WASH KELUARAN 
TERBARU PULIH DARA..

Pulih Dara Hygine Wash ialah produk yang sangat berkesan dan amat digemari oleh
kaum wanita dan produk ni telah menjadi produk pilihan nombor 1 wanita di Malaysia.
Pulih Dara Hygine Wash terbaru!.Pencuci keintiman wanita pertama yg berfungsi 
untuk mengetatkan kembali vagina yang dah longgarrr..Cantik luaran hebat
dalaman. Kebaikan  Pulih Dara Hygine Wash , 1 DALAM 1000 ye...
tak jumpe kat tempat lain..😚 
.
Pulih Dara Hygine Wash memberi bau wangian yang harum dan segar, menyejukkan
selepas digunakan, rasa sungguh selesa & bersih. Membantu menyelesaikan pelbagai
masalah bahagian sulit wanita. Produk ini telah menjadi kepercayaan kaum
 wanita sehingga ke hari ini.5 minit terus ketat melekat!!.
.
Pulih Dara Hygiene Wash!.Basuhlah dengan sebersih-bersih nye ye...Produk mantap!
 Pulih Dara Hygine Wash memberi lebih keselesaan dan kesegaran sepanjang hari.
Hilang bakteria,keputihan dan radang dengan pantas!!.Pulih Dara Hygine Wash 
dijamin selamat dan paling berkesan!!.Nyahh bakteria bau BUSUK‼‼ 
Murah dan mujarab.Jom cuba sekarang!!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
PULIH DARA HYGINE WASH

Membantu mengatasi masalah bau busuk vagina wanita.
Membantu mengatasi masalah keputihan.
Membantu mencegah masalah gatal-gatal pada bahagian vagina.
Membantu mengatasi masalah radang.
Membantu mengetat vagina yang dah longgar.
Mengatasi masalah vagina hitam berdaki.
Antiseptik.

PULIH DARA HYGINE WASH
FUNGSI PULIH DARA HYGINE WASH

KANDUNGAN PULIH DARA
HYGINE WASH

Kandungan 60ml.


CARA PENGGUNAAN PULIH DARA
HYGINE WASH

Gunakan 2-3 titik Pulih Dara Hygiene Wash dan campurkannya bersama air.
Gosokkan pada bahagian intim dan biarkan selama 10 saat.
Bilas sehingga bersih.


TIPS PENJAGAAN ALAT
SULIT WANITA

Setiap kali membuang air kecil atau besar bersihkan bahagian luar 
dengan menggunakan air. 
 Ketika haid, tukar tuala wanita sekerap mungkin. Amalan ini bukan sahaja 
membuatkan anda merasa selesa malah ia juga dapat mencegah 
pembiakan kuman yang mudah tersebar menerusi darah.
 Begitu juga dengan wanita yang gemar memakai pelapik seluar dalam.Ia 
harus ditukar dengan lebih kerap bagi udara yang bersih untuk vagina.
 Jangan mengamalkan douching iaitu memasukkan pancutan air kedalam
 faraj dengan tujuan membersihkan bahagian dalam faraj. 
Elakkan mengunakan sabun atau mandian untuk membersihkan alat sulit.
 Bersihkan vagina dengan air bersih tanpa pencuci bahagian intim kerana
 bahagian ini sangat sensitif.
 Tukar seluar dlm pada setiap kali mandi.Bagi wanita yg mengalami keputihan,
anda disarankan memakai pelapik seluar dalam agar keputihan tidak 
melekat pada seluar dalam dan menyebabkan anda tidak selesa.
 Khusus untuk anda yang sudah berkahwin amalkan buang air kecil selepas
 lebih kurang setengah jam anda bersama untuk mengurangkan risiko 
jangkitan kuman pada pundi kecil.
 Jangan berkongsi alat pencukur kerana ia boleh menyebabkan 
penyakit berjangkit seperti Hipetitis B.
Peka dengan perubahan bahagian intim. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Pulih Dara Hygiene Wash produk 100% ASLI ORIGINAL 
dijamin SELAMAT tanpa KESAN SAMPINGAN!.



ANDA SEORANG YANG GEMAR MEMAKAI MAKE UP?
TAHUKAH ANDA BAHAWA MAKE UP MENGANDUNGI
BANYAK BAHAN KIMIA YANG MENYEBABKAN TOKSIN
TERKUMPUL DALAM BADAN?? AYUH SEDUT SISA
TOKSIN DENGAN MENGGUNAKAN BVR 
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL


BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
EJEN PENYEDUT TOKSIN DAN
BAHAN KIMIA DIMUKA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL
BVR JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Japanese Bamboo Charcoal ialah merupakan salah satu produk 
terkemuka yg biasa diguna ramai khususnya rakyat Jepun. Ia mendatangkan 
banyak manfaat kepada kita semua.Antara kelebihan Japanese Bamboo
 Charcoal merawat kulit muka dan mencegah kulit daripada toksin
 dan racun bahan kimia yang tekumpul.

Japanese Bamboo Charcoal atau lebih famous dipanggil ejen penyerapan 
terbaik yang membantu menyerap segala toksin dan segala racun kimia dalam
 lapisan kulit wajah anda.Produk ini 100% organic yang diperbuat daripada
 buluh arang jepun yang diimport khusus dari jepun.Anda sebagai pengguna 
yang bijak jangan biarkan racun dan bahan kimia terperap atau terkandung
 lama di dalam lapisan kulit dan kita tidak boleh ambil ringan atau
 ambil mudah tentang masalah ni kerana ia boleh 
menyebabkan kanser kulit..!!!

Cegah sebelum terlambat.!!Jom rawat kulit muka jauh2 dari toksin.Bila kulit 
dah sihat,bebas toksin dan racun bahan kimia,sudah tentulah kulit jadi semakin bersih,selamat,cerah,sihat dan paling penting bila nak pakai skincare 
yang organic lepas daripada tu pun senang je nak nampak hasil.


FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Mencerahkan kulit wajah yang kusam.
Mengecut dan mengecilkan jerawat dengan segera.
Membaikpulih luka pada kulit muka.
Mencegah minyak yang berlebihan.
Mengatasi masalah parut hitam dan bekas jerawat.
Mengatasi masalah bintik hitam.
Menegangkan kulit wajah.
Menyedut toksin dan racun pada lapisan
 dalam kulit muka.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Diperbuat dari arang buluh jepun asli yang di import segar dari
 kebun buluh terkenal di Jepun.


CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL

Cuci muka dgn Carbon Soap(Carbon soap blh digunakan 3kali sehari).
Pakai Carbon Mask seluruh muka sehingga kering(malam sahaja).
Amalkan 3kali seminggu untuk kesan optimum amalkan
 penggunaan setiap malam.
Cara bancuh Carbon Mask dalam bekas,masukkan sesudu
 air dan bancuh sehinga sebati.


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
JAPANESE BAMBOO CHARCOAL 





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

PULIH DARA HYGINE WASH 

ATAU

JAPANESE BAMBOO CHARCOAL 

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca PULIH DARA HYGINE WASH - BERKESAN DALAM MENCUCI MENGETAT DAN MENGHARUM MISS V.
0 Komentar untuk "PULIH DARA HYGINE WASH - BERKESAN DALAM MENCUCI MENGETAT DAN MENGHARUM MISS V"

Back To Top