SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN - HARGA MURAH ORIGINAL


SABUN BELACAK ORIGINAL
WARISAN - HARGA MURAH
ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN
SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN

SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN
SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN

SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN
SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN

MASALAH PAYUDARA KECIL,KENDUR,PUNGGUNG TAK CANTIK? ZAKAR KECIL,
AIR CEPAT KELUAR,NAK SAIZ YANG MANTAP? SENANG CITER NAK UPKAN 
ASET BERHARGA?? JANGAN RISAU.. SABUN BELACAK ORIGINAL 
WARISAN SENTIASA ADA UNTUK ANDA.

Sabun Belacak Original Warisan ialah produk yang sesuai untuk lelaki yang ingin
mendapatkan kepuasan maksimum sewaktu bersama isteri. Untuk kesan yang 
cepat lagi power, gunakan sekali bersama Minyak Belacak Original Warisan. 
Semestinya tidak akan mengecewakan.Sabun Belacak Original 
Warisan ni tak memudaratkan.
.
Meh sini nak bagi tahu.Ekstrak Sabun Belacak Original ni sabun dan bukannya pil 
mahupun minyak. uolls kalau takut makan pil blh guna sabun ni. Sapu-sapu urut-urut je 
dah montokk. Untuk Kegunaan luaran ye.Sabun Belacak diperbuat drpd bahan-bahan
semulajadi seperti Pinang Muda,Pati Belacak,Umbun Kelapa dan lain-lain ramuan
tradisional yang lain. Jangan risau,ia selamat digunakan.
.
Produk "HOMEMADE" dan dijamin dengan hasil keberkesanannya.So, tak payah pikir
 lagi jom try Ekstrak Belacak Original by Herbhouse Johor. Testimoni berlambak okey
 Tak perlu susah kan diri...Hanya sapu terus meresap..!!Wowww 😍 ..Nak rasai 
nikmat diranjang?? Grab Sabun Belacak Original Warisan  dah boleh
 share suami isteri ‼ Jimat ‼ Sama-sama pakai sama-sama puas 😋.
Jom dapat sekarang sementara stok panass lagi nie.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN

Khasiat untuk lelaki :
Membantu mencuci alat sulit lelaki.
Membantu mengelakkan radang.
Membantu menguatkan urat zakar.
Membantu mencerahkan kulit zakar.

Khasiat untuk wanita :
Membesarkan memontokkan, memejalkan, menganjalkan, 
membulatkan payudara dan punggung.
Dapat mengelak kan dari barah payudara.
Memantapkan struktur otot pinggul.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN SABUN
BELACAK ORIGINAL WARISAN

Umbun kelapa. 
Dan lain-lain ramuan rahsia.


CARA PENGGUNAAN SABUN BELACAK
ORIGINAL WARISAN

Diguna setiap kali mandi.
Urut sekurangnya 3minit pada zakar dan begitu juga payudara.
Tak payah beli ubat beratus ratus nak dapat hasil yang PERFECT!!!.


TIPS PENJAGAAN ALAT SULIT
LELAKI/PEREMPUAN

LELAKI :
Mengurut Zakar.
Bila bangun pagi sebelum buang air kecil, sebaiknya semasa zakar masih tegang, ambil 
air liur basi dari langit-langit menggunakan ibu jari yang kanan. Kemudian selawat ke atas
Nabi Muhammad s.a.w. tiga kali berturut-turut. Bawa perut ibu jari itu ke kepala zakar lalu
urut sekali lalu dari kepala zakar meughala ke lubang kencing. Gerakan ini membantu
menyegarkan kepala zakar dan agar tidak mudah ngilu ketika jimak.
Menajamkan Zakar.
Biji zakar yang keras akan menambah nikmat kepada isteri dan menegangkan zakar 
serta melambatkan pancutan mani. Untuk itu, zakar harus ditajamkan utk mengeluarkan
Biji zakar hingga dirasakan ia menonjol ke hujung kepala zakar apabila zakar tegang.

PEREMPUAN :
 Setiap kali membuang air kecil atau besar bersihkan bahagian luar 
dengan menggunakan air. 
 Ketika haid, tukar tuala wanita sekerap mungkin. Amalan ini bkn sahaja membuatkan
anda merasa selesa malah ia juga dapat mencegah pembiakan kuman yang muda
tersebar menerusi darah.
Begitu juga dengan wanita yang gemar memakai pelapik seluar dalam.Ia harus
ditukar dengan lebih kerap bagi udara yang bersih untuk vagina.
 Jangan mengamalkan douching iaitu memasukkan pancutan air kedalam faraj 
dengan tujuan membersihkan bahagian dalam faraj. 
 Elakkan mengunakan sabun atau mandian untuk membersihkan alat sulit.
 Bersihkan vagina dengan air bersih tanpa pencuci bahagian intim kerana 
bahagian ini sangat sensitif.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Sabun Belacak Original Warisan produk 100% ASLI ORIGINAL 
dijamin HALAL dan SELAMAT DIGUNA !.


PANTANG LARANG SABUN BELACAK
ORIGINAL WARISAN

Tiada Pantang Larang Semasa Tempoh penggunaan Produk
Kesan Perubahan Awal Sepantas 3 Hari Pertama
Bau Minyak Pati Ikan Belacak Yang Wangi(sesuai dibawa solat)
Kesan Perubahan Kekal
Harga Mampu Milik 
SESUAI DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN PEREMPUAN


HUBUNGAN TIDAK INTIM??KURANG NAFSU?
MASALAH KEPUTIHAN??MISS V BERBAU DAN 
LONGGAR?? AYUH KEMBALIKAN KEYAKINAN
 ANDA DENGAN JAMU IBU DARA TIPTOP


JAMU IBU DARA TIP TOP - WANITA
KEKAL MUDA SEPERTI
ANAK DARA

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

JAMU IBU DARA TIP TOP
JAMU IBU DARA TIP TOP 

JAMU IBU DARA TIP TOP
JAMU IBU DARA TIP TOP 

JAMU IBU DARA TIP TOP
JAMU IBU DARA TIP TOP 

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
JAMU IBU DARA TIP TOP

RINDUKAN MALAM PERTAMA??RINDUKAN SUASANA KETIKA 'BERSAMA' 
SUAMI KETIKA MALAM PERTAMA??INGIN MEMIKAT SUAMI SETELAH
 LAMA TIDAK BERSAMA??DENGAN JAMU IBU DARA TIP TOP 
SEGALANYA JAWAPAN TERBALAS!!.

Jamu Ibu Dara Tip Top ialah merupakan satu produk yang mampu mengatasi
 masalah-masalah dalaman wanita dari peringkat remaja hingga peringkat dewasa..
 In Shaa Allah dapat merawat segala jenis permasalahan..Jamu Ibu Dara TIP TOP 
adalah antara salah satu PRODUK khas untuk WANITA yang mengandungi pelbagai
khasiat yang hebat dan rahsia yang tersendiri untuk kesihatan kita semua..!! CEGAH 
dari awal sebelum ia belum terlambat..Ramai diantara WANITA-WANITA di dalam
 FB & di luar sana tidak tahu tentang khasiat & kebaikan Jamu Ibu Dara Tip Top!!!! 
Jom pikat si SUAMI,ABANG,SAYANG,BIY & bakal SUAMI dengan TIP TOP..!!
 Saya sudahmencubanyaaaa anda pula BILA LAGIIIIIU...!!!!

Persediaan tradisional untuk kesihatan dalaman dan luaran wanita seawal usia
12 tahun,untuk aset-aset montok,tegang,pejal dan lan-lain.Jamu Ibu Dara Tip Top
yg tiada tandingannya lagi , berkesan seawal 3 hari sahaja dan anda tentu puas hati
dengan keberkesanannya .Percaya atau tidak anda akan rasainya sendiri. Dengan 1 
botol Jamu Ibu Dara Tip Top anda akan rasa kelainan dan menjaga keharmonian
rumahtangga anda dan membuatkan suami anda 'Tergoda" bila bersama.Jamu ini
berkhasiat untuk dalaman yg optimum dan boleh menganjalkan aset-aset wanita 
supaya kelihatan sentiasa jelita selalu.KETAT,RAPAT,SENDAT,MANTOP
 dengan Jamu Ibu Dara Tip Top PENGHULU SEGALA PRODUK!!.
Jom tinggalkan komen anda sekarang!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
JAMU IBU DARA TIP TOP

Memelihara kesihatan dalaman secara keseluruhan.
Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga.
100% herba asli.
Menjadikan bentuk badan lebih menawan.
Mengatasi masalah keputihan, bau kurang enak & kegatalan miss-V.
Mengatasi masalah Miss-V berair, becak atau longgar.
Menjadikan Payudara & Punggung Kembali Anjal dan Montok.
Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri.
Melegakan senggugut.
Lawas Membuang, Toksin Disingkirkan.
Kitaran Haid Normal & Lancar.
Membuang angin berlebihan dalam badan.
Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi.
Aliran Susu badan Lebih Lancar.
Menstabilkan hormon badan.
Kembali Ghairah seperti pengantin baru.
Melegakan lenguh2 badan.
Mengatasi masalah bau badan / peluh.
Menguatkan otot rahim & menyuburkan rahim.
Boleh diambil wanita belum berkahwin, dalam pantang
 juga menyusukan anak.

JAMU IBU DARA TIP TOP
KEBAIKAN JAMU IBU DARA TIP TOP 

KANDUNGAN HERBA JAMU
IBU DARA TIP TOP

Herba Elephantopus Scaber.
Fructus Terminalia Chebula. 
Rhizoma Kaempferia Galanga. 
Rhizoma Curcuma Longs.


CARA PENGAMBILAN JAMU
IBU DARA TIP TOP

Mengandungi 30 biji kapsul.
1 bji pagi atau malam.
Ambil selepas sarapan.


PETUA KECANTIKAN DALAMAN
WANITA

 Apabila mengambil jamu, jangan amalkan minum air kelapa kerana ia 
akan meneutralkan semula badan
 Untuk wanita lepas bersalin, pengambilan jamu boleh dimulakan pada jari
 ketujuh selepas melahirkan anak sehingga habis tempoh berpantang.
 Wanita yang bersalin secara pembedahan, digalakan mengambil jamu
 selepas 2 atau 4 minggu setelah luka pembedahan pulih
 Amalan berpilis bertujuan menghalang darah meroyan naik ke mata manakala 
bertungku dan berbengkung pula dapat merapatkan pintu rahim.
Dalam tempoh 44 hari berpantang. jangan bersama dengan suami untuk 
mengelakkan kerosakan faraj.
 Sekiranya mendapati diri hamil, elakan mengambil jamu atau sebarang
 ubat-ubatan lain.
Apabila usia mencecah 40 tahun, kurangkan pengambilan makanan
 laut sebalikanya lebihkan ulam-ulaman 
 Bagi wanita, kurangkan pengambilan makanan dan minuman sejuk 
untuk mengekalkan kesihatan
 Jangan amalkan makan bersulamkan air kerana ia boleh
 menyebabkan perut buncit
Boleh juga mengamalkan MinumanSunnah yang terbaik dan 
paling laris kini.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Jamu Ibu Dara Tip Top produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG JAMU IBU
DARA TIP TOP

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
JAMU IBU DARA TIP TOP

Beberapa testimoni pengguna Jamu Ibu Dara Tip Top.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^





Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN

ATAU 

JAMU IBU DARA TIP TOP

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "SABUN BELACAK ORIGINAL WARISAN - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top