SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

SPAN SILIKON - HARGA MURAH ORIGINAL


SPAN SILIKON - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SPAN SILIKON
SPAN SILIKON

SPAN SILIKON
SPAN SILIKON

SPAN SILIKON
SPAN SILIKON

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
SPAN SILIKON

INGINKAN WAJAH SEMULAJADI?KULIT WAJAH LEMBAP, HALUS, CERAH?? 
KINI TIADA LAGI MASALAH KULIT WAJAH BERMINYAK!!.TERCARI-CARI 
RAWATAN KULIT WAJAH YANG SANGAT BERKESAN??

Span Silikon ialah PRODUK HOT SELLING ni yang dijanjikan keberkesanannya
 dengan harga yg sangat murah.Rugikan beli foundation mahal-mahal tapi banyak 
melekat pada span biasa.. tapi bestnya Span Silikon  ni sapuan dia kemas dan
sekata,,Span Silikon ni juga boleh jimatkan foundation tau...sebab??.Foundation
takkan melekat dan meresap pada span.Span Silikon mudah, lepas guna blh 
basuh terus dan kering.Span Silikon produk yang wajib dimiliki setiap individu 
khasnya kaum wanita kerana ia alat solek yang sangat simple dan senang 
diguna.Tidak perlu lagi guna produk lain cuma oles dan ratakan di wajah.
Woww! Kembalikan keyakinan anda sepanjang hari dgn Span Silikon!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SPAN SILIKON

Boleh digunakan untuk apply FOUNDATION ,LOOSE
POWDER,MOISTURIZER,CLEANSER 
Bakteria tak melekat pada sponge 
Boleh digunakan untuk dab dab loose powder,compact powder 
Tak menyerap banyak foundation so makeup akan nampak lebih
 licin dan tak bercapuk
Senang nak apply foundation di bahagian hidung,tepi bibir 
bawah dagu supaya tak bercapuk 
Mudah dicuci
Tak mudah terkoyak 
Mudah digunakan


CARA PENGGUNAAN
SPAN SILIKON

Dap-dap foundation macam span/beauty blender jer. 
Dap secara slow supaya makeup nampak flawless.
Jimatkan jangka hayat foundation anda kerana silisponge tak serap 
foundation macam guna beauty blender.

SPAN SILIKON
CARA PENGGUNAAN SPAN SILIKON

SPAN SILIKON
CARA PENGGUNAAN SPAN SILIKON


TIPS RAWAT KULIT WAJAH AKIBAT
TERSALAH PRODUK

 Biarkan kulit bebas daripada sebarang komestik
Biarkan kulit muka ‘bertenang’ terlebih dahulu. Bagi masa dalam
 2 hari (48jam) tanpa sebarang komestik.
Ini bertujuan untuk liang-liang roma bernafas dan berehat terlebih dahulu.
Jika ada jerawat, jangan dipicit ataupun dipecahkan. Ia akan
 memburukkan keadaan untuk proses penyembuhan.

Suplemen untuk rawat kulit rosak
Untuk rawat kulit yang rosak, perlu rawat daripada dalaman. Nutrisi yang sangat
 diperlukan untuk sel-sel yang rosak adalah Vivix iaitu cecair pekat merah yang 
sangat tinggi dengan kandungan antioksida mampu untuk memperbaiki dan 
pulihkan semula sel-sel kulit yang mati disebabkan oleh penggunaan
 produk yang tidak sesuai.

ESP untuk renew sel-sel
Paling penting adalah protein untuk membantu membina sel-sel baru. Jika
 tiada petumbuhan sel baru, tue yang menyebabkan kulit jadi berparut 
dan susah untuk pulih.
Selain itu, boleh digunakan untuk buat masker untuk permukaan kulit.

 Vitamin C untuk lapisan kolagen
Membantu untuk lapisan kolagen pada kulit. Yakni untuk menganjalkan
 kembali kulit yang telah kering dan mati.
Juga untuk membantu peredaran darah lebih lancar ke bahagian muka. 
Kulit akan tampak lebih sihat dan bertenaga.


KELULUSAN PENGGUNAAN
SPAN SILIKON

Span Silikon produk 100% ORIGINAL,SELAMAT dan yang 
paling penting BERKESAN !.


PANTANG LARANG SPAN SILIKON

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


NAK NAMPAK KULIT KEMERAH-MERAHAN
NATURAL? PAKAI IOPE AIR CUSHION
NI PUN DA TERBAIK


IOPE AIR CUSHION BLUSHER
TESTIMONI REVIEW
KEBERKESANAN

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

IOPE AIR CUSHION BLUSHER
IOPE AIR CUSHION BLUSHER

IOPE AIR CUSHION BLUSHER
IOPE AIR CUSHION BLUSHER

IOPE AIR CUSHION BLUSHER
IOPE AIR CUSHION BLUSHER

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
IOPE AIR CUSHION BLUSHER

Iope Air Cushion Blusher ialah sesuai untuk kulit yang lebih berseri 
dan lebih menyerlah.Iope blusher ini terdiri daripada lebih 30 % air mineral, 
Air Cushion® pemerah pipi serta-merta menghidrat kulit dan
 meningkatkanseri kulit menjadi lebih pinky.

Iope Blusher mempunyai 2 kod
iaitu pink dan orange


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
IOPE AIR CUSHION BLUSHER

Meningkatkan kesan kesegaran kulit
 secara semula jadi
Pemerah pipi tahan lama

IOPE AIR CUSHION BLUSHER
KEBAIKAN IOPE AIR CUSHION BLUSHER

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
IOPE AIR CUSHION BLUSHER

Selepas penggunaan foundation tekap blusher seckupnya 
pada pipi untuk kulit yang lebih berseri


TESTIMONI REVIEW KEBERKESANAN
IOPE AIR CUSHION BLUSHER




Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

SPAN SILIKON

ATAU

IOPE AIR CUSHION BLUSHER

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca SPAN SILIKON - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "SPAN SILIKON - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top