SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

TABITA SKINCARE - HARGA MURAH ORIGINAL


TABITA SKINCARE - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

TABITA SKINCARE
TABITA SKINCARE

TABITA SKINCARE
TABITA SKINCARE

TABITA SKINCARE
TABITA SKINCARE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
TABITA SKINCARE

NAK CANTIK ???..NAK FLAWLESS???..NAK HILANGKAN JERAGAT DAN
JERAWAT???..JOM BERALIH KE TABITA SKINCARE SET EXCLUSIVE
 TRIAL !KEAN SEAWAL 3 HARI!!!..CANBTIK BERSERI DALAM 
MASA 3 MINGGU JE!!!

Tabita Skincare ialah merupakan produk yang sesuai untuk merawat pelbagai masalah
wajah seperti  JERAGAT , JERAWAT , KULIT KUSAM , KULIT GELAP , TONA TIDAK
SEKATA , KULIT KERING , KULIT BERMINYAK , PORI-PORI TERBUKA dan pelbagai 
lagi masalah wajah !..Kesan SEAWAL 3 HARI & Glowing , cantik , cerah semulajadi 
dalam masa 3 minggu !..Pakai Tabita Skincare pon dah nampak kesan ..
 Kalau pakai Full Set lagilah hasil kebabomm kan ..

Set paling berbaloi untuk pengguna setia tabita.kulit dah serasi dengan Tabita tapi tak
mampu beli exclusive set Tabita Glow boleh try travel Tabita Glow ni sabun lebih banyak
krim lebih extra.Suka bila tak perlu mekap bila ke mana-mana😄dengan adanya Tabita
Skincare saya tak perlu takut lagi dengan masalah kulit muka saya ..Tabita Skincare
 buat saya teruja...Tabita Skincare 100% lain dari yang lain...setiap krim Tabita tidak
melekit...day cream natural bila pakai...sabun wangi sangat...kesan tak payah 
cakap la memang best...yang paling suka set skincare ni boleh
 buat solat.....Berminat.pm!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
TABITA SKINCARE

Membantu menghilangkan Flek di wajah.
Membantu mengecilkan Pori-pori.
Membantu memutihkan Kulit.
Membantu menencangkan Kulit.
Menjadikan kulit tampak lebih bercahaya.
Membantu meratakan Lubang bekas jerawat.
Membantu menghilangkan Jerawat.


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
TABITA SKINCARE

Japanese Papaya
Vitamin C
Vitamin E


CARA PENGGUNAAN TABITA
SKINCARE

Pertama sekali cuci muka dan leher dengan Facial Soap secara merata,
 lalu dibilas TANPA dikeringkan / di lap.
Kemudian sapukan dengan Smooth Lotion yang sudah dituang di atas kapas 
tipis kira2 3-6 titis.
Usapkan ke wajah dan leher dengan perlahan sercara merata 
(JANGAN DIGOSOK / DITEKAN).
Setelah itu, dalam keadaan lembab, sapukan pula Daily Cream (Pada siang hari)
 & Night Cream (Pada malam hari) secara rutin setiap hari.


TIPS PENJAGAAN KESERIAN KULIT
WAJAH YANG SIHAT

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan kimia
 yang boleh merosakkan muka anda.
Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan 
campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga boleh 
disapu pada lengan dan leher.
 Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
 Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan madu
 dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit sebelum 
tidur dan bilas dengan air.
 Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk
 pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Tabita Skincare produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG TABITA
SKINCARE

Q : Tabita skincare sesuai untuk semua jenis kulit ?
A : Sudah tentu sesuai...sesuai untuk kulit jerawat,kusam,sentitif,and kulit yang kurang
      bermaya..Juga sesuai untuk umur 18thn – 50++

Q : Boleh tak wanita preggy/BF/Menyusukan baby pakai tabita skincare ?dalam
      catalog ada tertulis tidak sesuai.adakah benar?
A : Sebenarnya mana2 jenis product memang tidak menggalakkan wanita yang hamil atau
     menyusukan baby menggunakan sebarang jenis product.kerana seperti yang kita tahu
     hormone wanita berbeza2.ada wanita yang ketika hamil,mereka mengalami kulit sentitif
     seperti naik ruam2 hitam diwajah.ditangan da nada yang kulit panas..jadi semua itu
     berpunca dari hormon baby yang kuat.jadi setiap product tidak mahu mengambil risiko
     jika berlalu seperti itu ketika pemakaian product2 skincare.seperti sedia maklum,ramai
     juga yang memakai pemakaian product tabita ,walaupun mereka hamil dan menyusukan
     baby kerana tiada effect negative yang akan berlaku.semuanya bergantung kepada
     hormone baby.jika risau,customer boleh menggunakan set tabita tetapi tidak
     menggunakan smooth lotion kerana takut penglupasan berlaku dan membuatkan kita
     tidak selesa.

Q : Kenapa wajah saya tiada penglupasan ?sudah hampir seminggu saya
      menggunakan tabita skincare?
A : Penglupasan berlaku hanya pada kulit wajah yang mempunyai sel2 kulit mati yang teruk
     untuk memastikan kotoran2 sel2 kulit mati itu keluar.jika tiada berlaku
     penglupasan,bermakna kulit anda sangat elok dan sesuai dengan product ini tetapi
     mengambil masa untuk melihat perubahan.teruskan sahaja pemakaian tabita ini kerana
     pasti anda puas hati dengan perubahan nya nanti.

Q : Kenapa wajah saya mengalami penglupasan yang sangat teruk ? muka naik
      ruam2 dan bengkak !adakah saya harus berhenti ?
A : Jika berlaku penglupasan yang teruk sehingga membuatkan wajah anda bengkak dan
      naik ruam pada wajah,teruskan saja pemakaian seperti biasa.tidak perlu berhenti.tetapi
      hanya perlu kurangkan smooth lotion.mungkin sebelum ini kamu pernah mengambil dan
      mencuba product yang pernah mengalami openglupasan yg teruk ataupun kulit kamu
      sentitif dengan bahan2 semula jadi.tidak perlu berhenti teruskan kerana ia akan kembali
      normal dan kulit akan bertambah cantik.

Q : Adakah kulit akan rosak atau kusam jika kita berhenti memakai tabita skincare 
      apa yang akan berlaku jika kita berhenti menggunakan tabita skincare?
A : Skincare adalah factor utama kecantikan seorang wanita.kulit akan lebih kusam,jerawat
      akan mula naik dan kulit tidak akan bersih licin seperti ketika kita memakai tabita
      skincare.ini kerana ,setiap product juga akan berlaku perkara yang sama jika kita
      berhenti menggunakan product skincare diwajah kita.kita seringkali bebas kulit dengan
      udara yang kotor,matahari yang panas,cuaca yang tidak menentu.tetapi jika kita tidak
      protect wajah kita dengan perlindungan skincare,kulit akan lebih teruk kerana wajah kita
      mesti la seringkali dibersihkan dari kotoran2 luar.moral of the story,jika kita mandi
      dibiasakan dengan sabun yang wangi,dan kemudian kita berhenti menggunakan
      sabun,hanya bilas dgn air..adakah badan kita akan wangi seperti selalu?adakah wangi
      itu akan kekal lama ?tidak bukan..ia akan berubah warna kulit,kulit kering,tubuh
      berbau.begitu juga skincare kita .perlu dijaga rapi dan tidak sesekali berhenti
      menggunakan skincare melainkan kita berhenti menggunakan skincare tabita,dan
      mencuba skincare yang lain supaya kulit kekal bersih dan licin.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
TABITA SKINCARE

Beberapa testimoni pengguna Tabita Skincare.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^






MASALAH PERUT BUNCIT?? LEMAK TEBAL?? 
BADAN RASA MALAS??JANGAN BIARKAN MASALAH
ANDA BERTERUSAN!!!. GOJESOAP WHITE AND 
SLIM MAMPU MEMBANTU ANDA

GOJESOAP WHITE AND SLIM 
SABUN MENCERAHKAN 
DAN MELANSINGKAN


PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online


GOJESOAP
GOJESOAP

GOJESOAP
GOJESOAP

GOJESOAP
GOJESOAP

PENGENALAN MENGENAI APA
ITU GOJESOAP WHITE & SLIM

ANDA MENGALAMI MASALAH PERUT BERLEMAK KULIT GELAP?? JANGAN RISAU
LAGI UOLLS. GOJESOAP BOLEH ATASI MASALAH UOLLS. PERCAYA KE TAK?
JOM KITA TENGOK!. "GOSOK-GOSOK JA DAH KURUS? DAGU DAH TAK BERLAPIS” 
"LENGAN DAH KECIK”,“BERAT DAH TURUN 2HARI 3KG”. BERJAYA KURUS LEPAS
GOSOK-GOSOK .YESS TURUN 5KG!.MANDI GOSOK KURUS!!100% ANTI BOROI! 
ANTI SELULIT!!HANYA DENGAN SAPUAN GOJESOAP!!.


Gojesoap dihasilkan daripada bahan bahan terpilih yang bermutu tinggi,di adun dari herba
traditional dan ramuan istimewa yang dapat dirasai seawal penggunaan.Gojesoap adalah
sabun pertama serbaguna yang membantu menyingkir lemak berlebihan, membuang daki
pada masa yang sama dapat memutihkan kulit. Gojesoap White & Slim 💖 gabungan
pembakaran lemak yang terlalu ajaib.tak perlu nak telan pil-pil bagai..hanya mandi 
dengan sabun Gojesoap dan gosok-gosok selepas mandi lemak tepu pun lari. 
Hapuskan Selulit!! Dapatkan Bentuk Badan Model!!.Buang Lemak Anda 
Ketika Mandi Dengan Gojesoap!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT 
GOJESOAP WHITE & SLIM

Dijamin selamat dan tidak mempunyai sebarang bahan kimia yang merbahaya. 
Kulit akan rasa lebih lembut, halus dan gebu.
Menjadikan kulit lebih cerah.
Melembabkan kulit serta memberi nutrisi pada kulit.
Mampu menanggalkan sel-sel kulit mati pada kulit.
Memberi kesegaran pada kulit.
Mengecutkan lemak.
Memecahkan lemak-lemak tebal dibawah lapisan kulit.
Kulit rasa tegang seawal pemakaian.
Menghilangkan serta memutihkan selulit pada kulit selepas bersalin.
Sesuai untuk Ibu selepas bersalin.
Berumur 10 tahun ke atas.
Lelaki dan Wanita.
Boleh digunakan pada seluruh badan dan juga muka.

GOJESOAP
FUNGSI GOJESOAP


CARA PENGGUNAAN GOJESOAP
 WHITE & SLIM

Gosok-gosok sehingga berbuih pada kawasan berlemak.
dalam tempoh masa 2-3 minit. 
Kemudian bilas.
Guna 2-3 kali sehari.
Untuk kesan yang lebih baik dan proses bakar lemak berlaku lebih cepat, 
digalakkan guna losyen kurus putih Sexy Lady selepas mandi.


TIPS KEKAL SIHAT DAN AKTIF

 Lakukan aktiviti yang mengeluarkan peluh seperti 
bersenam,berbasikal mahupun berjalan kaki.

Ambil makanan sihat seperti putih telur, 
ikan, ayam atau sayur-sayuran.

Minum jus sayuran segar tanpa campuran buah 
dan gula sekurang-kurangnya selama tiga hari.

Mandi wap atau sauna dipercayai dapat membantu 
mengatasi masalah timbunan lemak dengan cepat.

Hindari makan lewat dan masa paling ideal untuk makan 
selewat-lewatnya tiga jam sebelum tidur.

Lakukan senaman ringan untuk melatih otot dan 
melancarkan aliran darah ke seluruh tubuh.

Manjakan diri dengan haruman minyak 
aromaterapi yang menyegarkan.

Tidur yang cukup untuk mengembalikan 
kesegaran. 


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Gojesoap White & Slim produk 100% ASLI ORIGINAL 
dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG GOJESOAP 
WHITE & SLIM

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
GOJESOAP WHITE & SLIM

Beberapa testimoni pengguna Gojesoap White & Slim.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^



Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

TABITA SKINCARE

ATAU 

GOJESOAP WHITE AND SLIM

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================
Terima kasih kerana membaca TABITA SKINCARE - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "TABITA SKINCARE - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top