SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1 - MENGHILANGKAN KULIT GELAP KUSAM DAN BERDAKI


TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
MENGHILANGKAN KULIT GELAP
KUSAM DAN BERDAKI

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

CELAH KETIAK GELAP? LEHER? CELAH PEHA? SIKU?NAK BERMANJA TAPI KULIT
BERDAKI?SIAPA KAT SINI ADA MASALAH KETIAK TAK CANTIK, BERDAKI,BERPARUT,
BERBAU &MACAM-MACAM LAGI, MEMANG MOLEK SANGATLAH UOLLS 
SEMUA CUBA TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1NI.

Toner Peluntur Daki Set 3 In 1 ialah produk terbaru inovasi terkini..set hilangkan kulit
gelap,kusam & berdaki..Kesan pencerahan dapat dilihat sewal 3 minit.Toner Peluntur
Daki Set 3 in 1 juga boleh dijadikan sebagai pengganti deodoran sekaligus 
bertindak sebagai pemutih segala daki yang ada.
.
Tekstur Toner Peluntur Daki Set 3 In 1 yang sangat lembut, tidak melekit dan meresap
dgn cepat apabila disapu.Bestnya, bau dia tersangatlah wangi. Sebab tu Toner Peluntur
Daki Set 3 in 1 ni boleh dijadikan deodoran. Yang bestnya, bukan setakat boleh pakai kat
bawah lengan sahaja, ianya juga boleh disapu di bahagian tersorok yang lain seperti siku,
buku lali, punggung (untuk melembutkan kawasan punggung dan mencerahkan selulit),
lutut dan kawasan celah pelipat peha. Jimat tak jimat kan..satu bekas ni
 banyak kelebihannya..
.
Toner Peluntur Daki Set 3 in 1 mengandungi vitamin C dan ekstrak buah-buahan yang
dapat melindungi kulit daripada kesan daki yang hitam. Krim ini juga mengandungi Mint,
Collagen yang membantu melembutkan dan melembapkan kulit serta menjadikan kulit
 lebih kelihatan sihat. Meh buang segala daki yg ada tuu!!Berapa banyak lagi nak biar 
daki tu ada??Jom PUTIH SELURUH BADAN dengan Toner Peluntur Daki Set 
3 in 1 inovasi terbaruuu!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, 
stretchmark, dan menghalus kulit.
Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti 
garis-garis paha dan siku
Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
KEBAIKAN TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
KEBAIKAN TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN TONER
PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

Vitamin C.
Mint.


CARA PENGGUNAAN TONER
PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

LANGKAH 1 :
Titiskan 5 titik atau lebih "Toner Peluntur Daki"pada kapas yang bersih.
Kemudian gosok bahagian yang berdaki seperti di tengkuk,kaki dan celah-celah
 yang mempunyai masalah dengan menggunakan kapas yang bersih.Ianya
 juga boleh digunakan pada satu badan.
Boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja,sebaiknya digunakan 
sebelum mandi 2 kali sehari.

LANGKAH 2 :
Basahkan badan selama 5 minit/mandi.
Gosok Bleaching Scrub pada kawasan hitam seperti siku,ketiak dan
 celah peha selama 5 minit.
Kemudian bilas dengan air atau lap dengan tisu basah.Bleaching 
Scrub juga boleh digunakan pada seluruh badan.
Untuk mendapatkan kesan yang terbaik gunakan selepas memakai 
Toner Peluntur Daki.

LANGKAH 3 :
Diduna selepas mandi.Sapu rata dan urut perlahan Underarm dan Miss V 
Cream pada kawasan ketiak,celah peha,atau kawasan hitam yang lain
 seperti lutut,siku dan lain-lain sehingga cream menyerap pada kulit.
Jangan sapu pada bahagian sulit.
Untuk mendapatkan kesan yang terbaik gunakan selepas memakai 
Toner Peluntur Daki serta Bleaching Scrub.

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1
CARA PENGGUNAAN TONER PELUNTUR DAKI SET 3IN1


TIPS PENJAGAAN KETIAK

SERING MENCUKUR DAN MENCABUT BULU KETIAK.
Sewaktu anda mencabut atau mencukur bulu-bulu ketiak,bahagian pangkal yg masih
tersisa sering membuatkan ketiak anda kelihatan lebih gelap.Mencukur bulu ketiak
 juga boleh menyebabkan folikel bulu-bulu ketiak itu membesar,sehingga ketiak
 anda menjadi kasar.Manakala mencabut atau menarik akar rambut 
(bulu ketiak),bakal meninggalkan kesan luka ataupun bengkak.

SEL KULIT MATI
Warna hitam pada ketiak juga boleh disebabkan kerana sel kulit mati yang terdapat 
pada lekukan tubuh anda. Lebih-lebih lagi jika anda kerap menggunakan pakaian
 ketat. Gesekan antara material dan ketiak boleh membuatkan kulit boleh 
membuatkan kulit ketiak anda menjadi gelap.

HORMON 
Peningkatan hormone estrogen dan progesterone blh menyebabkan ketiak kelihatan 
lebih hitam. Perkara ini sering terjadi pada wanita yg sedang hamil dan perubahan
 tersebut jelas kelihatan hingga ke akhir masa kehamilan.

BAHAN KIMIA
Bahan kimia seperti merkuri yang terkandung dalam deodorant jenis roll-on
 boleh menyebabkan ketiak menjadi hitam.


KELULUSAN PENGGUNAAN TONER
PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

Toner Peluntur Daki Set 3 in 1 produk 100% ASLI ORIGINAL dijamin
 SELAMAT dan paling penting BERKESAN !.


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA TONER
PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

Beberapa testimoni pengguna Toner Peluntur Daki Set 3 in 1.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^





KULIT KERING DAN KUSAM ?? KURANG YAKIN
DENGAN PENAMPILAN DIRI?? JANGAN RISAU
SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM
SKINCARE DICIPTA KHAS UNTUK ANDA


SUSU KAMBING KURMA MADU
PLATINUM SKINCARE- KULIT 
CERAH GEBU DAN BERSERI

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE
SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE
SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE

PENGENALAN MENGENAI APA ITU SUSU
KAMBING KURMA MADU PLATINUM
SKINCARE

WAAA!!UOLLS..MAKIN PUTIH LA UOLLS..DALAMAN MINUM SUSU KAMBING 
KURMA MADU PLATINUM KAT LUAR PAKAI PLAK SUSU KAMBING
 KURMA MADU PLATINUM SKINCARE NIE.

Susu Kambing Kurma Madu Platinum Skincare boleh merawat segala masalah 
kulit anda seperti kulit berminyak,jerawat jeragat dan lain-lain lagi.Harga jual murah2
 je nak bagi harga kasih sayang😘😘😘..harga mampu uolls beli.Seperti yang kita
 semua tahu Susu kambing telah diketahui mempunyai seribu satu khasiat yang tidak
terhitung baiknya.Dengan gabungan susu kambing bersama madu dan kurma
 merupakan makanan sunnah yang berkhasiat sempurna untuk tubuh.

Produk ni memang sangat bagus dan sesuai untuk kesihatan dalaman lantaran 
cantik luaran tau.Kandungan Susu Kambing Kurma Madu Platinum Skincare 
terdiri daripada 3 jenis iaitu Platinum Cleanser,Platinum Day Cream,dan Platinum
 Night Cream. Tiada lagi sebarang masalah berkaitan kulit berminyak, tompokan
 jeragat jerawat kulit kusam dan kering,parut jerawat,pori terbuka,garis halus dan 
bintik hitam.SKKM Platinum Skincare sesuai untuk semua jenis kulit😊.
Cepat-cepat grab sekarang sebelum kehabisan stok!!.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT SUSU
KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE

.Membantu memutih,mencerah dan menggebukan kulit.
membantu menjadikan kulit lebih berseri dan halus. 
Membantu menjadikan kulit cerah dan gebu.
Membantu merawat kencing manis,gastrik dan gout.
Membantu menguatkan sistem imunisasi badan.
Membantu menstabilkan tekanan darah dan kolesterol.
Membantu mencerahkan kulit satu badan.
Membantu menjadikan kulit halus seperti bayi.
Membantu merawat segala penyakit kulit.
sesuai untuk semua jenis kulit.


SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE
KEBAIKAN SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE
KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE

KANDUNGAN SUSU KAMBING KURMA
MADU PLATINUM SKINCARE

Vitamin C
Vitamin E
Rosehip


CARA PENGGUNAAN SUSU KAMBING
KURMA MADU PLATINUM SKINCARE

Siang : Sapukan Day Cream dan ratakan pada kulit wajah.
Malam : Picitkan sedikit Cleanser pada telapak tangan.Buihkan dengan 
air dan gosokkan pada kulit wajah.Bilas dengan air bersih.
Kemudian sapukan Night Cream pada kulit wajah dan urut perlahan-lahan 
sehingga meresap sepenuhnya.Urut perlahan-lahan sehingga 
meresap sepenuhnya.


TIPS KULIT SIHAT

Lindungi kulit dari sinaran matahari.
Kulit yang terdedah pada sinaran matahari berisiko untuk mendapat kedutan pada
 kulit, bintik hitam tanda penuaan dan banyak lagi masalah lain. Bahkan boleh
meningkatkan risiko kanser kulit. Jadi, sebelum anda keluar dari rumah pastikan
 anda memakai krim pelindung dari sinaran UV matahari dengan 
sekurang-kurangnya SPF15.

Henti merokok.
Rokok menyebabkan kulit lebih cepat tua dan menyebabkan kedutan pada kulit. Ia juga
menjadi punca kepada saluran darah pada lapisan kulit paling atas mengecil dan aliran
darah turut menjadi perlahan. Jika anda seorang perokok dan mengimpikan kulit yang
cantik serta tidak bermasalah, cara paling baik adalah hentikan tabiat merokok
 sepenuhnya.

Belai kulit sebaiknya.
Cuci setiap hari dan cukur segala rerambut yang tumbuh pada wajah membantu dalam
mengelakkan masalah kulit. Untuk mengekalkan keanjalan kulit, amalkan dengan mandian
air suam dan tidak terlalu panas. Ini kerana ia boleh mengelakkan masalah kulit berminyak.
Bercukur dengan berhati-hati agar tidak mencelakan kulit. Jika anda mengalamimasalah
kulit kering, gunakan pelembap kulit dengan SPF sesudah mandi.

Diet sihat.
Pemakanan yang baik dan sihat menjamin kulit yang cantik dan kesihatan yang baik.
Banyakkan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran. Jika anda seorang yang
 mudah mendapat masalah jerawat, kerapkan pengambilan Vitamin C dan
 kurangkan pengambilan lemak.

Elak stres.
Stres yang tidak terkawal boleh menyebabkan kulit menjadi lebih sensitif dan jerawat 
mula mengambil tempat pada kulit wajah. Untuk menggalakkan kulit dan kesihatan
 yang baik, ambil langkah untuk mengurangkan stres anda agar tidak
 memberi kesan kepada kesihatan kulit dan tubuh badan.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Susu Kambing Kurma Madu Platinum Skincare produk 100% 
ASLI ORIGINAL dijamin HALAL dan disahkan KKM !.


PANTANG LARANG SUSU KAMBING
KURMA MADU PLATINUM SKINCARE

Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari

Kecuali Sabtu & Ahad




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 3 HARI Bekerja 

Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"






CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz:



Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan

Dan Tempahan

Hubungi Kami Di

SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1

ATAU

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM SKINCARE

============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================


Terima kasih kerana membaca TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1 - MENGHILANGKAN KULIT GELAP KUSAM DAN BERDAKI.
0 Komentar untuk "TONER PELUNTUR DAKI SET 3 IN 1 - MENGHILANGKAN KULIT GELAP KUSAM DAN BERDAKI"

Back To Top