SELAMAT DATANG KE HCUBE SHOP

Pengedar/Pemborong/Stokis/Agen
Produk Kesihatan Kecantikan Dengan
Harga Murah Original

RETAIL +60133679024

BELIAN RUNCIT
1 KE 10 UNIT

SSM REGISTRATION: AS0354878P

Kerjasama Anda Amat Dihargai
Untuk Serious Buyer Sahaja
hcubeshop@gmail.com
NO FUSSY BUYER
STRICTLY NO CALL

PENAFIAN/DISCLAIMER

The results can be vary between
people and there’s no permanent
result for this customers
Hasil berbeza bagi setiap individu
dan tiada hasil tetap untuk setiap pelangan

Dikuasakan oleh Blogger.

OKAYA FOUNDATION - HARGA MURAH ORIGINAL


OKAYA FOUNDATION - HARGA
MURAH ORIGINAL

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

OKAYA FOUNDATION
OKAYA FOUNDATION

OKAYA FOUNDATION
OKAYA FOUNDATION

OKAYA FOUNDATION
OKAYA FOUNDATION

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
OKAYA FOUNDATION

"NAK NAMPAK NATURAL BEAUTY DAN GLOWING DALAM MASA SEMINIT?
 NAK NAMPAK CANTIK TANPA SEBARANG MAKE UP? NAKK!!!!.CEPAT
 DAPATKAN OKAYA FOUNDATION!!"
.
Memperkenalkan Okaya Foundation Cream To Powder 2 in 1 membantu anda flawless
sepanjang masa.Calit-calit sapu-sapu pakai lipstick pakai celak tak sampai 2 minit terus
putih berseri..senyum sampai ke telinga pegi kerja.Cream to Powder merupakan cream
ajaib yang diperbuat dari bahan berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa yang
sangat popular di pasaran.Okaya Foundation Malaysia memang terbaik uollsss rugi
 la kalau korang tak try.Tak perlu pakai cream lain dah kalau pakai ni.Wangi pun
 wangi dan ni adalah salah satu foundation favourite yang selalu guna so 
kepada sesiapa yang nak try Okaya ni please cepat sebelum 
terlambat okay bai. Stok terhad!!!


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
OKAYA FOUNDATION

Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
 Tahan lama sehingga 12 jam
Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat 
jeragat dan jerawat
Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
Mesra solat
Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
Boleh dijadikan alas mekap
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan


CARA PENGGUNAAN OKAYA
FOUNDATION

Calit-calit je macam foundation biasa.Yang penting tahan 
berbulan-bulan.Guna tanpa was-was.


TIPS KULIT SENTIASA FLAWLESS

 Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan 
kimia yang boleh merosakkan muka anda.
 Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan
 campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.
 Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga 
boleh disapu pada lengan dan leher.
Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan
 pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam.
Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan 
madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit 
sebelum tidur dan bilas dengan air.
Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker
 pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas lah dengan air.
 Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk 
pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.
 Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah. 


PANTANG LARANG OKAYA
FOUNDATION

Tiada pantang larang keras
Untuk hasil yang baik
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman keras
Minuman bergas
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
OKAYA FOUNDATION

Beberapa testimoni pengguna Okaya Foundation.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.^_^







ANDA MENGALAMI MASALAH KEMURUNGAN 
AKIBAT BADAN TERLALU GEMUK???? INGINKAN
PENYELESAIAN YG MUDAH TANPA PERLU DIET?
AYUH CUBALAH PRODUK FAT BURNER 
ELITE 7 HYBRID


FAT BURNER ELITE S7 HYBRID
MEMBAKAR LEMAK TANPA
PERLU BERDIER

PENGEDAR/AGEN/STOKIS
Bukan Fake,Testimoni, Review, Kesan,
Borong, Promosi, Online

 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

PENGENALAN APA ITU ELITE S7
 HYBRID FAT BURNER

Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah produk terbaru sesuai
 untuk LELAKI atau WANITA yang inginkan badan yang kurus, sihat 
dan selamat. Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah diluluskan 
oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL.

Soalan yang paling banyak ditanya ialah apa bahan yang ada
 dalam Elite S7? Jangan risau, bahan-bahan yang terdapat di dalam
 Elite S7 adalah 100% herba. Tiada bahan kimia… tiada kafein.

Produk Elite S7 adalah Lulus KKM dan bukan dikategorikan sebagai
 ubatan. Elite S7 adalah minuman kesihatan untuk menguruskan
 badan.Elite S7 mengandungi Power Detox. Bahan ini sangat penting
 untuk membuang toksin di dalam badan. Ramai orang menggunakan 
produk menguruskan badan. Tetapi berat tidak turun. Kenapa?

Sebab badan anda terlalu banyak sangat toksin yg menghalang 
pembakaran lemak. POWER DETOXadalah proses membuang toksin di 
dalam badan. Bila toksin tiada maka lemak mudah terbakar dan badan
 akan mengalami proses penurunan badan yang sangat senang..


KEBAIKAN/KHASIAT ELITE S7
 HYBRID FAT BURNER

Ultimate Fat Burner
Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner 
dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji 
pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan
 lemak dengan mudah.

Power Detox
Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa 
ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Power Detox
 ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding
 produk-produk lain di pasaran.

Triple Energy Booster
Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan
 anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya??? leh try
 satu sachet dan try main futsal selama sejam. Kompem tak berhenti
 sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak 
terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan
 ingin makan.

Collagen
Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas 
sebulan anda rasa perbezaan pada kulit. Lebih 
cerah, anjal dan gebu.

Fat Burner Hybrid Advanced Elite S7 adalah produk terbaik untuk
 anda kerana ia dapat:
Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada
 masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu
 termenung lama-lama di dalam tandas lagi. 
Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat..
 Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. 
Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
Selera makan terkawal.
Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita

Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang
 berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.
Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari

 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
KEBAIKAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
KEBAIKAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
KEBAIKAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER


KANDUNGAN ELITE S7 HYBRID
 FAT BURNER /KELULUSAN KKM

Kajian Klinik Scripps 'Grapefruit Diet', yang diketuai oleh Dr. Ken 
Fujioka, memantau berat badan dan faktor-faktor metabolik 91 lelaki
 obes dan wanita selama 12 minggu. Hasilnya 95% respondan berjaya
 menurunkan berat badan sehingga 20 kilo.

Membendung selera makan anda secara semulajadi. Kajian 
menunjukkan 60 % HCA mempunyai potensi untuk membakar lemak
 perut yang degil. Ia juga meningkatkan tenaga, mengurangkan tekanan 
dan mendapat tidur malam yang lebih baik.

Carnitine juga untuk mengurangkan keletihan dan bertindak 
sebagai penahan selera makan. Menjadi aset utama apabila anda berdiet .
 Ia bukan sahaja akan membantu menjaga tubuh anda daripada 
menyimpan lemak, tetapi ia akan meningkatkan keupayaan aerobik
 anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori.

Gabungan serat dari oat , beras, jagung dan amat berguna dalam
 mengimbangi pengambilan serat. Ini dapat membantu anda merasa
 lebih kenyang untuk jangkamasa yang lama.

Diet yang kaya dengan serat, seperti inulin, boleh membantu 
mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama 
selepas makan. Ia juga meningkatkan nilai pemakanan produk
 makanan dengan meningkatkan kandungan serat pemakanan
 dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori di samping 
mengekalkan ciri-ciri yang membuat makanan
 menyeronokkan untuk makan.

Guarana
 Ia telah digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana 
adalah produk herba. Ia berfungsi dengan membekalkan tenaga 
dan mengurangkan selera makan.

Acai Berry
Boleh membantu bukan sahaja mengurangkan berat badan, tetapi
 mengekalkan berat badan yang sihat . Satu kajian yang menarik dari 
National Institutes of Aging mendapati pulpa daripada buah Acai 
mempunyai keupayaan untuk mengurangkan kesan negatif daripada 
diet lemak yang tinggi dalam kajian makmal.

Green Tea
Teh hijau telah terbukti untuk meningkatkan pembakaran lemak dan
 meningkatkan kadar metabolisme , dalam ujian manusia dikawal.
 Satu lagi kajian menunjukkan bahawa pengoksidaan lemak telah
 meningkat sebanyak 17 %, menunjukkan bahawa teh hijau 
terpilih boleh meningkatkan pembakaran lemak.

Cinnamon
Pengambilan cinnamon boleh meningkatkan aliran darah. Peningkatan
 aliran darah secara amnya meningkatkan metabolisme anda 
itulah sebabnya ia boleh membantu dalam 
penurunan berat badan.

Capsicum
Ia boleh membantu anda mengurangkan berat badan dan tahap 
lemak secara keseluruhan. Menurut kajian yang disiarkan dalam
 isu 2006 " Biosains , Bioteknologi dan Biokimia . " Ahli-ahli sains 
mendapati bahawa memakan lada merah manis secara teratur 
sepanjang dua minggu membawa kepada berat badan 
dikurangkan dan pengumpulan lemak badan kurang.

Vitamin C
Mendapatkan dos harian vitamin C bukan sahaja membantu fungsi
 badan anda dengan betul, tetapi ia boleh membantu dalam penurunan
 berat badan yang berkesan. Menurut kajian yang diterbitkan pada 
tahun 2005 dalam "Journal of American College of Nutrition",
 orang-orang yang kekurangan vitamin C ada kesukaran untuk
 kehilangan jisim lemak.

Stevia
Stevia Rebaudiana merupakan herba yang tumbuh liar di beberapa
 kawasan di Paraguay dan Brazil. Daun mengandungi glikosid
 yang dipanggil Stevioside , yang sangat manis. Stevia telah 
mungkin telah digunakan sebagai pemanis selama berabad-abad. 
Ia telah mendapatkan populariti di seluruh dunia sebagai 
pengganti gula semula jadi dan potensi bantuan
 penurunan berat badan.

Aloe Vera
Aloe Vera bukan sahaja membantu dalam penurunan berat badan
 tetapi juga membantu dalam detoksifikasi. Jus menjejaskan sistem
 penghadaman dengan cara yang positif dan membersihkan
 badan dengan baik. Ini menyebabkan penurunan
 berat badan yang sihat.


CARA PENGAMBILAN ELITE S7
 HYBRID FAT BURNER

Sangat MUDAH.
Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
Minum setiap pagi selang 2 hari.


FAQ/PANTANG LARANG ELITE 
S7 HYBRID FAT BURNER


Q - 1 botol boleh tahan brp lama?
A - 1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum
       result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 
       sachet pagi.

Q - Ibu menyusu boleh amik x?
A - Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.

Q - Cara minum Elite S7?
A - Amik 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu
      diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas 
      air suam kemudian minum Elite S7.

Q - Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
A - Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No prob.

Q - Klu amik S7 pastu berat makin naik cmne?
A - Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari
      biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn
      mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

Q - Ada side effect tak?
A - InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

Q - Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
A - Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

Q - Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
A - Nope. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

Q - Fibroid or cyst boleh amik x?
A - InsyaAllah selamat

Q - Perlu bersenam tak?
A - Terpulang….klu bersenam or jogging is a bonus…lg cepat pembakan lemak berlaku  
      dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa
      nk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

Q - Seawal umur brp boleh minum s7?
A - Disarankan bermula umur 15 tahun.

Q - Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
A - Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

Q - Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
A - Sebenarnya xde mslh tp klu ada simpton2 spt jantung berdegup laju or simpton2 lain
      perlu stop segera.

Q - Gastrik boleh minum x?
A - Yes boleh. Tp lps 10 minit minum s7 kena makan. Jgn biar perut kosong


TESTIMONI REVIEW  ELITE S7 
HYBRID FAT BURNER










Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Stok Memang Laju.!!

Laku Keras.!!

Poslaju Setiap Hari..!!




Kalau Anda Bank In Sebelum Pukul 12.00 Tengahari,

Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama

Akan Sampai Pada Anda


Paling Lewat 2 HARI Bekerja Untuk Sem. Msia

4 HARI Untuk Sabah & Sarawak

Kami Akan Beri Tracking Number 

Selepas Postage



Kepada Pelanggan


PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI!!

Bungkusan Dibalut Rapi & 

Hanya Ditulis "Produk Kesihatan"



HQ AKAN NAIKKAN KE HARGA 

ASAL BILA-BILA MASA SAHAJA


DAPATKAN HARGA

PROMOSI SEKARANG!!

Dari Pengedar Sah

  ELITE S7 HYBRID FAT BURNER





CARA PEMBELIAN

1) Bank In Ke Akaun Biz Partner Saya:


Bank: Maybank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 512400507733

Bank: CIMB Bank
Penama: Nurul Najihah Bt. Ilias
No Akaun: 7602361624


Sebarang Pertanyaan dan Tempahan

Hubungi Kami di SMS/WHATSAPP

Untuk Mendapatkan

OKAYA FOUNDATION

ATAU

 ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

POSTAGE FREE



============================

TERIMA KASIH

TERMA DAN SYARAT
SILA BACA TERLEBIH DAHULU

TESTIMONI SERVIS KAMI

Facebook Page: HCube Shop
Instagram: HCube Shop

============================

Terima kasih kerana membaca OKAYA FOUNDATION - HARGA MURAH ORIGINAL.
0 Komentar untuk "OKAYA FOUNDATION - HARGA MURAH ORIGINAL"

Back To Top